iPhone XR 討論區 (2)

1001 回覆
24 Like 18 Dislike
到底係咪真係士多機會好過街鋪機
1388緊係買啦,用咗兩年之後再加7百幾蚊,可以換部翻新機再用多兩年
衛訊
pubg mobile 有個3d touch mode, xr 仲用唔用到?
兩年後都換機啦
兩年後都係同 一個design......
Btw 認真問 3d touch 其實巴打用最多係邊?

因為我用左兩年6s 一年8plus

我諗用唔多過十次

我見好多人都話唔慣冇左 我就完全冇影響

反而唔見home製 要少少時間適應
淘寶就閃魔或卡古馳啦,最好咁滯
依家xr 到閃記全包,好滑
我最常用係醉愛連絡人
其實好小用
即係你要比多二千一蚊買一部兩年後既新機?
你唔比e兩千一 兩年後你賣兩千幾 補多一千換部新款啦已經
Keyboard curser
Archive email
偷睇WhatsApp
3D touch 直頭disable 咗
Keyboard 打錯字時用 勁好用
Curser可以用 hehe touch
其他少用,冇試
所以$1388係痴撚線
未習慣Hehe touch
當人地連入門機都玩緊4鏡頭既時候仲閹割埋個雙鏡頭,想玩下個人像mode都要就住就住玩。

條邊係堅粗,d 人成日幫apple 講好話話咩要將新果隻lcd放入x 既design去到最盡都只可以係咁,心諗mate20 果d叫咩

一句講曬,apple為左谷xs所以設計到部xr禁7, 根本同成本爭細關係,下年佢地又會將xr 升級到xs咁,但係size 照舊,價錢一級跳,無限loop。
打字大力長禁KEYBOARD郁個位
巴打買9D果隻定6D果隻?
我睇到佢話1388緊係買 仲好開心咁講到兩年後加700好開心 醒左咁 真係o哂嘴
比2088去買個兩年後既舊design 不如儲低佢兩年後買部新好過
閃記全包,用咗一日暫時感覺唔錯

不過哩隻好似下咗架
知唔知深水埗有冇平價mon 貼同殼買
閃魔同卡古馳都用過
但卡古馳個防指紋耐用啲
打錯字既時候可以用3d toch改返錯字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞