iPhone XR 討論區 (2)

1001 回覆
24 Like 18 Dislike
啱啱係凶宅出咗128紅色,食完回贈仲有100蚊百佳
Between点你老母
邊間凶宅? apm ?
Show Blocked User - ilovefu6somuch
係上環鋪問佢有冇
佢話冇,之後又話豐澤分得好少貨
唔知講真定假
我係觀塘落淘大再上德福,一帶幾間fortress全部都話有貨,不過觀塘我2點幾3點問,宜家準備收工時間
白 ONLY
我落左樓下士多買
係咪姐係 citibank回 300
佢送多張 100百街coupon
Google pay/apple pay/ paywave 再回50

前後都回450

between買128唔好畀佢地水你買mon貼
佢地會sell你買張貼,夠7000蚊會回多100,但係張單唔過一皮最多回400。假設你用Apple pay已經回350,為咗回多個50買張街賣緊幾廿蚊嘅貼/無謂嘢真係唔抵。
老閪都唔買豬頭骨

月頭已淘定好撚多張玻璃貼, 透明套

呢隻幾好,不過落咗架
Studio A 可以分期
Citi bank 最多 6 個月
中銀最多 12 個月
買左128紅
NO

係你經任何方法簽 $8000 (插/刷/嘟)
而呢 $8000 入面, 如果係經 contactless
會有額外 5%, 上限 400RC
(400/5% = 8000, 即 contactless 簽多過 $8000 都唔會有更多 bonus RC)

所以係唔需要首先簽 $8000, 再 contactless 簽 $8000
如果你 contactless 果邊唔夠 $8000
你可以用其他方法湊夠 $8000
只不過唔係 contactless 果 d 冇額外 5%
有無巴打係cmhk 訂左機
琴日先訂都唔知幾時有機拎
條邊真係要少少時間適應 真係好柒

但黃色好靚 果陣揀佢定藍。最後都係黃
呢個最正解
8粗定xr粗
目測粗過6仔
包完套應該好啲
8仔細部d, 感覺上條邊無xr咁粗
玩完實機邊太粗, 不了
我都想講
有部6s need trade
想問下豐澤有冇demo機睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞