iPhone XR 討論區 (2)

1001 回覆
24 Like 18 Dislike
根本64/256/512 係痴撚線
apple最鍾意拎走最多人用嘅容量
谷人買貴一級
千萬唔好on9不停話個mon好黃要換機

想黃d定白d可以自己較
經常唔小心跌左部機落地下,有冇保護性好啲的殼介紹

6仔換咗2次moon,而家個moon仲係爛
打算打開true tone
已經係條街見到有人用黑Xr
有冇巴打都係用HSBC Visa Signature買..?
有冇至抵方法推薦
屌好想trade xs買xr
第一日已經有新機用咪好
好過早幾年搶足一個月都仲未有機用
根本128呢個gb數就最貼地,之前出啲機就特登skip咗佢
無買機,有玩機
haptic touch講白啲即係震動回饋,好似舊底Android 機禁返回鍵震一震,唔係所有地方都用到呢個功能,個mon根本無壓力感應,只係你長按佢靠入面個Tap engine 黎比反應你
128gb對班港女黎講唔夠用
出一日街閒閒地幾百張相 有時又拍下片果啲
Xs max 512其實出黎谷人買xs/xr
令人覺得7/8千買機算超值
好想換機,但係部6S換電用多年都得,而且我覺得佢下年會轉雙鏡頭,點揀好?
早兩年64gb 最貼地嗰陣就搞32/128gb
試下用element case, 我之前部6仔跌過2次無事,個殼食曬之後爛左個邊
csl 用家有冇得平
早換早享受
邊間walkin仲有?
多謝巴打,放工會去睇睇,
只是xr有element case出?

(可惜冇出tech21 手細,tech個size啱啱好)
我以你講緊ip6, xr 而家既element case 唔靚,等多排出多d款先買,而家我都係求其淘個殼頂住先
有淘,但始終“仍”住淘的殼保護性唔夠,
上兩次6仔爛moon都係衰係淘寶殻到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞