沈陣營第一百九十七期 - 死守騰訊王國英、一股不留沈振盈

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
睇援交妹梗係要睇踏血尋梅,春夏
阿寶又贏
加油...
呢個我又未睇, 好似太新
why
白只呢個死肥毒,戲入面扑春夏,戲外面就扑顏卓靈
夜期大棍大棍上
阿寶一堆熊
要條囡後悔就要話佢知,發左達都唔關佢事
無追到張lc爆左上去
亂棍打熊..
我一早同佢講,三年後搞佢黎香港,十年內移民
佢話我冇可能喺香港買到樓呀嘛

咁簡單啦,三年內砌兩球,到時如果真係我有兩球,衰極都買到大埔啦

但未必係同佢住
女人 無眼睇,嫌人窮 講真有時睇啲女人嫁有錢佬又要屌自己老公爛滾xxx真係笑話,自己有啲乜值得你老公留戀應該清楚啦 你肯同我捱,我出頭點會唔珍惜你。家下係我有錢你先痴埋黎,難聽講句你仲衰過做雞 做雞知自己賺皮肉錢,呢啲女人完全無呢個自知之明 between無巴唔好俾呢啲女人睇死,男人有錢幾時都有market,女人老咗有錢都無人要,仲要聽你咁講都唔算得有幾高quali
加油!一定要威比佢睇
次次我個人開始頹 無兄都會喺到講啲嘢撻番着我把火
我都要三年內買樓 事業有成 數百萬當係碎銀
係啦,無兄,師兄們講得啱,有錢先肯同你一齊嘅,周街都執到幾十件,呢啲女飛十個當九傷,佢當你工具,你根本唔駛當佢係人類,搵過更好啦!
放開等於放過自己;
男人有能力有資產係必須嘅,但係目標要明確,係要用嚟養得自己值得珍惜嘅人,佢唔珍惜你嘅,嘥鳩氣。
至於你老豆果度,你老豆作出嚟嘅,佢自己會有嘢要還,你做仔嘅,幫得幾多就幫到盡幾多,盡咗力,就無需介懷,人係好多嘢過咗就補救唔返,睇開啲,放下吧啦!
大麻股又癲撚左
夜期玩完燈制未
痴線 一個鐘後再開app仲玩緊
睇定啲好 democrats坐定粒六咁
睇少啲CNN
early poll勢頭唔錯
睇下多啲sample出黎頂唔頂得住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞