[吾皇駕崩]NBA 2018-19賽季討論區 (9)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
點解你地咁憎hbk 但仲follow 得密過佢d fans 仲成日等佢出文
陛下
口裏說不……
唔睇邊有得笑
香港地壓力好大牙Ching
咁你又誇張左d

肯定hbk fans follow得勁d
pg牙
但佢地成日幫hbk 諗埋ideas 可以點作
輸波都有AV睇,好幸福架
屌你Campayne根本就唔撚係nba級數
我覺得無唔緊要,但要知道自己定位

無料仲同堆天賦爆棚既人打波就醒水pass first 留力防守啦
我湖D ching場場玩心戰真係好撚好睇
講真,真係無咩開心得過猢狗輸波
腸豬
依個真

仲要有個咁大笑話

終於贏得
做咩
咁多年你仲未慣咩
呢個hbk 隊隊都話鍾意
特別寫lakers又落重啲油
越睇越
後日應該都贏陽
但可以又見猢狗頹幾日
不是我HBK故意要挺自家湖人孩子,而是事實就是擺在眼前。
發明左呢句說話就係呢未完場始終 唔好慶祝住,It ain't over till it's over!
其實有咩問題,憎一樣野想佢收皮自己睇密啲
三連敗一點都不是什麼世界末日,講悲情一點,我們湖人迷這些年早已經習慣輸球,重點一直在於比賽的過程裡,我們有沒有看到希望?

這三場敗北,我自己都認為很好,都有看到進步的亮點,當然同樣的問題也需要改善,這都需要時間去進行。

-

KCP假使打不起來,真的可以考慮給Josh Hart先發試試,且Walton是可以多給Svi Mykhailiuk上場磨磨,Ivica Zubac則是越來越給人不信任感.....

而就Bal目前看到的表現與進步(尤其外線三分),當Rondo歸隊後把他扶正打先發也是可以實驗的事情,畢竟Rondo薑是老得辣,不管在什麼位置都能發揮影響力。

-

對於三連敗,LBJ認為沒什麼,並很肯定年輕人的拼戰態度,賽後他說道:

"這一點都沒什麼可怕的"
"我知道自己處在什麼狀況當中"
"這是需要一個過程的"
"我相當了解這一點"
"球隊會沒什麼問題"
"當我來這裡時我就清楚"
"我們不會馬上掀起風暴"
"這還需要一點過程"
"對此我很清楚"
"我們會變得越來越好"

-

我了解與相信酸民會認為洛杉磯湖人在為輸球找藉口,但誰理他們講什麼,因為事實確實就是如此,很久沒有對於紫金大軍有這麼期待的賽季了!

#letsgolakers
我只會欣賞敢愛敢恨嘅作者

條廢物淨係J多fans嘅隊,又唔敢講人壞話

西書勇士湖人馬刺綠軍火箭一個都唔敢得罪

淨係講你成日話自己係老派嘅人,湖人fans

讚綠軍已經唔得啦
驚你地唔覺意follow 左佢幫佢加follower 姐
exactly, 得罪人咪得罪人
驚閪牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞