[ 王者朗回歸奧脫福 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [420]

1001 回覆
17 Like 10 Dislike

剛剛睇到
今晚對面祖大軍得返3 個中場
冇晒人可以用
基迪拉,簡都傷左
M 子突然都傷埋
難得機會,嬴唔到都要和下話
https://youtu.be/-ifcqdJJf3Y

咸爺雲佬個球
Welcome
下年過黎證明自己咪得
希望今晚OT嘅球迷比d passion佢睇
下年好似hehe咁過黎
Front page of Tuttosport headlines the intentions of Marcelo, who has announced to Real Madrid, that he wants to reunite with Cristiano Ronaldo by joining Juventus in January.

The sale of Alex Sandro to the Premier League would finance the acquisition of Marcelo.

件7號
有shaw不了
唔介意用山狗加錢換
山狗家下過意甲應該仲有啲作為
個陣聽到牙朗去就留隊
點知人地根本唔想同佢踢波
蛆唔會賣Sandro入Marcelo瓜 點睇都冇so喎
真condom
黎我曼同梳輪下啦 成日驚梳會又傷過
下年羊都踢唔到啦反正
牙朗話要兄弟 你係咪唔買比佢先
呢個係正選姐
後備冇人播
普巴朋友隊
sandro左邊萬能插黎,入左唔驚啦
LKK
係都福頭做右閘先
翼都打得
仲要當打

https://youtu.be/VpiVTC0QzZ0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞