[ 王者朗回歸奧脫福 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [420]

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
阿記仲勁左
本身冇阿朗都好勁 起碼歐洲頭三
有埋阿朗
同巴狗係全世界最top啦
一日係摩9 一日繼續閪...
人地之前打10個,今朝打翻11個
最top我覺得係鄰居 疤狗都低少少

躝啦 唔係要死去高登咩
鄰居仲未做唔到場場一次嬴你既感覺
祖=疤>鏝
疤狗唔好玩啦
後防咁撚有問題
疤今年邊忽得呀
想長留我曼

​Manchester United manager Jose Mourinho has stated his desire to remain with the club till the end of his current contract and beyond after an eventful few weeks that has been dominated by speculation of a potential sacking and now even bizarre gossip of a return to Real Madrid.

"I'm happy here. I'm happy to see my contract out to the very last day of that contract and I would like to stay after my contract ends [in 2020]," he said, via ManUtd.com.
我唔鍾意小花都覺得一日疤有小花對場波都好大變數
疤而家最大問題就係得番小花一個,無佢隊波同我曼水平應該差唔多
我記得之前依度仲笑班阿狗話如果炒左雲加,會變到我地咁
你都幾自大
阿妓搵啱教頭ja
搵岩教頭唔係易事
咁又唔會 我地已經係脫離左爭標行列黎 ,佢地點差都唔會差到咁
領隊唔掂 換係必須
成日話有邊個好過佢
結果人地換d 唔係大牌名帥一樣交到貨
疤根本入左重建期,歐洲強隊入面講球隊結構成熟真係鏝蛆同鈀呢3隊
對面有文迪蘇傑 牙朗 頂撚死我曼
今晚想輸幾多死球
頂得贏白lin先算啦
今晚D角球 死球 有撚排驚
可能試過椰子一次驚左
開波冇耐失死球 比人㩒屌半場 下半場有起色 有運嘅話就入返球 之後久守再失一球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞