[ 王者朗回歸奧脫福 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [420]

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
咁馬仔又做左d咩呀 我睇左咁耐 我就真係睇唔出

LKK都叫有追下 佢波底唔好可以點 有冇比多d高波佢博下?

馬仔做左d咩 除左射左一球波 講下就盲反 你改名做曼聯小圈子好D
咁點先叫受壓 單對單左勁多次
截波防傳中咩都有齊喎
大家有冇睇到
屌你老母我就黎痴線 睇直播已經比lkk激到痴線
屌你老母入黎討論區 d盲反仲on9
有個問題係兩閘同兩翼都好似冇夾過咁 overlap冇下做到 有一下羊直頭俾傻福偷撚走個波自己去 佢都呆企係度睇算
白lin今場勁到仆街
ddg撲馬杜迪嗰下同救牙朗靚角度怒bam都
對年青人都和
哇 佢都叫無高波博下 你盲既真係唔好入黎算
波底唔好可以點
前面3個 11,9,10 都係後生 客氣講句叫做有潛力上一線 但未係一線 係英超蝦下中下遊後防可能重得 (有時都唔得 ) 拎住二線頭進攻對住祖班一線後防 係咪要求太高
lkk追波? 師兄你睇緊國家隊lkk?
今場馬達真心打得好咩 佢控甩左好幾腳波 罰球角球又斬到無影 同上兩場比差好遠 但宜家個情況係 馬達無表現做唔起啲波 就成隊都打唔起
其實家下連英超中下遊都唔係成日蝦到
對前鋒要求係有追波就得我都冇咩好講
無叫做串連 波都上唔到去 佢d一接一傳全隊最好
假動作唔係淨係講快
仲要講節奏
同埋福仔邊似馬仔
嚟嚟去去得一招,咁易mark
大巴拿今場好勁下
笑到仆街 禁我去踢啦 我波底唔好但我會追波
對面中場壓制係做得好既 對面祖防守真係球壇一線你都冇計
好多球都焗住要分返邊去斬
今場要捉戰犯點都係lkk同福先架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞