Red Dead Redemption 2 集中討論 (2)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
Gta 嚟㗎喎
One X都1060級數,PS5肯定至少要高一個level先出
一部機除返開咁多年,咪當一兩百蚊一個月供部機,我都唔明換部快啲有咩唔好
搏佢有backward compatibility
係4k重要啲定frame rate重要啲

我寧願佢搞掂60fps先再諗4k
Frame rate 既野關 sony 咩事
係睇game 廠整唔整,係畫質同效能上既取捨
玩左咁多年 30fps, 你地都仲未明 game 廠想點咩
屌你碟版都要分兩隻碟
主要係解像度普通人一睇就分到,frame唔得,又唔係個個打機既都會去睇DF評測呢D
sorry 原來pc mod黎
睇嚟ching 好緊火

知唔知有個meme叫human eye can only see 60 fps

依家啲人係60fps都唔滿意要144fps

你就話普通人分唔到30同60
mon錯post既遊戲資訊小編
你估下想要144fps果班係求其打幾個鐘機當娛樂,定好似你咁派膠然後同我講呢個meme係點點點(=深入search過呢類野)既人多?
普通人係咁易分到,就唔會一堆廠商寧願保住特效保同解像度,frame 30就得(甚至好多大game根本25-30上下當過骨)
我反而想知,依加PS4 1000回收價係幾多
已買定mx500同外置盒備戰
仲係得20秒gameplay
其實見硬件台啲人砌到部機144Hz超高畫質但就係用黎玩食雞

你玩埋我嗰份
係邊買?
梗係等PS6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞