Red Dead Redemption 2 集中討論 (2)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
【情報】4K視覺震撼《碧血狂殺2》Xbox One X將獲得額外4K高解析度材質包

Kevin Beaumont 在推特上透露《碧血狂殺2》Xbox One X 將獲得額外的4K高解析度材質包。

EXTREME GAME NERDITY Red Dead Redemption 2 has optional 4K texture pack on Xbox One X (makes sense considering entire game playable in first person).

《碧血狂殺2》在Xbox One X主機上遊戲將以原生4K高解析度運行,通過開啟主機上的這一設置就可以獲得4K高解析度材質包。高解析度材質包將為《碧血狂殺2》帶來最優化的4K視覺震撼效果。

隨著科技進步,我們的感官品質標準就越來越高。(Dolby Atmos杜比全景聲)高音質傳輸技術讓我們的聽覺越來越美好 ,而4K HDR螢幕更是讓我們的視覺更上一個層次。

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60597&snA=9627

我部Xbox one X已經準備好啦
字幕加黑底好似幾礙眼.
可以
利申:外置ssd啱啱買左兩日,其他game ok
你頭一段嘅經歷我唔想知

第一集真係好好玩, 點解我留住部XBOX360都係為左呢隻GAME.
火牛壞左仲霸埋朋友果隻黎用...(已還)
爆左之後D RANDOM ENCOUNTER, 打獵都好過癮
比起GTA V耐玩好多
希望RED DEAD 2故事做得好

ONLINE GAME我都係玩幾個月就會收皮最多.
GTA ONLINE果陣LOAD仲多過玩, 之後改到鬼五馬六真係唔想再入
希望RED DEAD ONLINE正常D啦
你頭一段嘅經歷我唔想知

使唔使打咁大段經歷
當呢到係facebook
SORRY, 唔好意思, 老人家係長氣D, 對唔住
你講完成堆野討論左啲乜?
真係好撚on9,頭一段唔知關我咩事
想表達明明訂左GAME, 又冇得打既感覺
外置係邊買

直接去話買外置ssd?

價錢幾多到 512gbs
聽講今次地圖係無縫連接,唔買SSD都OK
買內置ssd (電腦砌果隻2.5吋)
外置盒唔想自己淘就同佢講買埋 多數$100樓下
500gb sad腦場減價做緊$500~$6xx左右
巴打上幾頁有推過crucial mx500?
price.com自己格下價 唔好做伸手黨/比人湯
理條女做乜鳩 直接打機咪算

利申單身
笑死
第一次見人咁講野
以為見到邊個明星
自己造成今日既結果,咪安然面對囉

我就Down好哂game, 本身叫老婆聽晚自己瞓唔好阻我打機
點知佢話幫我煲左杞子水叫我玩還玩記得飲
以後上連登要先自我介紹100字先
好老婆
對唔住啦巴打們, 係我on9, 一齊講返game
唔洗理佢地,大家等Game等到燥把口係惡啲,no offence 嘅!
我又想講game
首先講下背景先,話說係1986年我老母係北韓生咗我落嚟...
做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞