Red Dead Redemption 2 集中討論 (2)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
屌好想快d玩,訂左驚等偷跑
訂左仲有得偷咩?成日見d舖寧願炒價賣比人。都唔會比訂左貨既人,因為反正都比左訂,正日先比你都未遲
書係咪得英文version 想買download version搭本書紀念下就算了
應該係,唔知有冇人搞代購
藍店有🤔
藍店話左有偷跑?
本書 amazon hk$16x
我覺得平
因為之前 gta 嗰本喺 page one 買要 $3xx
我買時問,佢話早到就早派
應該一個任啫
最終都係忍唔住手,買左數位版,有冇巴打知點解買完之後點download,我係內容保存庫都揾唔到
我都接受到,係運費貴啫
我估打劫銀行應該係小任務
半個鍾之內就玩完
唔玩唔會有特別損失的任務
所以買標準就夠

利申:終極版
好似有兩個

Bank Robbery Mission and Gang Hideout in Story Mode: Get exclusive access to a Bank Robbery Mission, in which Arthur and a couple of his fellow gang members come up with a daring plan to break in and rob the bank in the southern town of Rhodes. Elsewhere, the Del Lobos Gang has taken over a hacienda - clear this gang’s hideout and rob their stash for a lucrative take.
打錯
Paperback us$16.37~hk$130
2.33 磅
集運 ~hk$70
Hardcover us$23.99~hk$190
3.02 磅
集運 ~hk$95
咁純粹係page one貴
香港書店買英文書貴到
香港乜都貴
鋪租已經佔咗一大份
所以依家好少喺香港買嘢
識玩去美國日本嘅 online shop 買平好多

嘩咁撚大
好彩星期五六編好有假放
之前估會唔會好似 gta 咁有個 app ifruit
原來 rdr2 都會有
所謂既畫質提升, 只係1080p, 去到偽4K姐
再唔係就同解像度, 畫質mode提升少少details
最有用係效能mode, 幀數多10-20, 但畫質不變
實際上係差少少 你話PC就話姐
雖然唔係native 4k但玩過就知好靚
One X有4k texture download,除非Pro冇否則唔會差少少
提升framerate 最有用

4K留番PS5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞