三星屏下指紋識別技術出爐:雙處理器、全屏幕感應解鎖

96 回覆
173 Like 12 Dislike
華為好唔準
屌 ifans講嚟講去都係果兩篤屁 呢個技術apple出就幫apple打飛機 samsung出就係噤講faceid講爆炸 學下欣賞人地啦
既然各位apple垃圾粉絲話屏下指紋無用
下年千其唔好抄啊 好無面架
下年推番上來睇下你地班柒頭幾柒
已經mark晒名了
真係冇野講就話***唔敢用faceid證明自己
屌你老母 ifan真係真正阻礙科技討論同發展 映衰apple
佢地個腦同蘋果個logo一樣無左一忽
腐爛左 咩都只係識apple
上網都唔識google
成個人散發住一種柒味
出到 S10 屏幕指紋應該都好多都有
double tap to wake加屏下指紋
好事黎 到時唔用***咪用第間 option唔嫌多
Bookmark 定呢個post等binc
根本好多年前對手機全屏幕嘅幻想就係咁,而唔係面部解鎖,而家距離現實又行近咗
到時發明到嘅話應該會設計到一啲方法開鎖,例如快速連撳兩次先開機、或者可以剩係左半邊屏或者右半邊屏接觸先開鎖,其實有好多辦法可以避開呢個問題
會唔會係double tap咁on9
iPhone做到單tap to wake
事實係

理性Android用家講

https://youtu.be/GF2o5NrT5lM
睇埋呢條片
Pixel3XL 4gb ram vs iPhone XS MAX 4gb ram
Pixel3XL瘋狂reload
連最基本既順暢都做唔到同人講乜多功能
仲要 3間廠加埋黎講
razer phone 120Hz mon
華爲 3鏡頭
OPPO 全屏
諗起3.5吋MON, 夠你MARK名MARK到成本字典咁厚
full screen fingerprint 都無用
咁faceid 直情係垃圾啦大佬
有人話係教主講 佢冇份講過喎
教主都被割席 慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞