三星屏下指紋識別技術出爐:雙處理器、全屏幕感應解鎖

96 回覆
173 Like 12 Dislike
試下入影院比2d價錢 睇3d囉
想sony出多啲
Sony肯出返on/off掣指紋解已經夠
三星雙路CPU 應該所謂ncu AI
高通820開始一組dsp可以低功粍 控制sensor
支那華偽請打手都要請番隻狗做打手先得,賤都賤過人
會唔會爆炸
整合,一切野都係環環相扣,好似而家攪全mon finger print同prints under glass camera 都係為左整合埋一個新形態,你唔研究發哩d野 邊有得黎近100% full screen design
依家先入紙專利
係喎,而家一諗指紋嘅功能係咪剩係得指紋解鎖?

Btw,我支持屏下解鎖,感覺好正
人地果個係full mon解鎖呀,強咁多
出iphone x之前隻隻idog都想iphone x有嘅全螢幕屏下指紋
而家由三星做出嚟就突然變垃圾
apple又嬴
整大個面部解鎖嘅可測量角度吧啦
仲玩指紋
只有三星有能力砌低蘋果
等apple 出
有face id仲要指紋解鎖做咩?
留名跟進雙處理器 如果真係兩路Cpu Samsung的確都有頗大優勢
2粒u一定熱到攞都攞唔到
因為據說Samsung都加入左Always connected 呢個計劃 亦都睇得出近年Samsung 出嘅M3 同M4都係趨向高性能計算
但基於能耗同散熱嘅關係 M3冇辦法長時間同滿核時有最高頻率 但如果換左落去部Notebook 就唔同
有更大嘅散熱面積同埋亦可以裝風扇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞