三星屏下指紋識別技術出爐:雙處理器、全屏幕感應解鎖

96 回覆
173 Like 12 Dislike
見到堆idog 嚇到賴屎搬埋爆炸出黎講就笑左出聲
一日癲九百幾次
你話"華為笑話"係唔係似樣都解到鎖?
全屏指紋吸引過faceid好多倍喎
想就咁揸住部電話都同我解鎖 你用埋我嗰份
仲要笑人冇face ID,但實情S8果陣已經有 早出過apple
當Android 出到屏下解鎖 3鏡頭 全面屏 120hz既時候
Idog仲係到講緊:我部機好順喎
三叔qc,cs咁垃圾
D打手仲努力咁推
ifan都玩雙路電池啦 好出奇?
係呀火藥係中國人發明架
ifan一大陣酸味
ifan(2016-2017): 3GB ram 就夠,順過你多多聲

ifan(2018):
全螢幕指紋其實有乜撚野用
基本上你開機都係用螢幕下方既位置, 咁姐係螢幕上方既指紋解鎖係完全冇用
有時仲可能令你唔小心解左鎖, 因為好似我咁有時無聊會轉部機

但係局部解鎖已經開發得七七八八, 咁姐係三星個技術某程度上係多此一舉
Face id 其實有乜撚野用
基本上你開機都係用螢幕下方既位置, 咁姐係螢幕上方既Face id解鎖係完全冇用
有時仲可能令你唔小心解左鎖, 因為好似我咁有時無聊會轉部機

但係局部解鎖已經開發得七七八八, 咁姐係水果個技術某程度上係多此一舉
諗真啲用下方係咪你本身既慣性先

定係因廠方design左係下面所以你慣咗下面
Face id 其實有乜撚野用
基本上你開機都係用螢幕下方既位置, 咁姐係螢幕上方既Face id解鎖係完全冇用
有時仲可能令你唔小心解左鎖, 因為好似我咁有時無聊會睇部機

但係局部解鎖已經開發得七七八八, 咁姐係水果個技術某程度上係多此一舉

冇睇到講緊fuckid 上面唔洗理我

俾樓豬亂撚咗
relax 大家都係9up討論下姐 唔好學D idog係又屌唔係又屌
咁不如你講下準備用手機果陣隻手放邊

正常咁解鎖唔會特登將隻手放上面解鎖再放返隻手落去用吧

你d手指根本無咁長可以唔郁手掌既情況下伸去上面解鎖,除非用緊d細mon啦
咁咪成日拎住部機都會解鎖
用iphone
覺得呢個function正
不過都唔會轉會
iphone出face id果陣個個屌垃圾無撚用
用慣指紋解鎖
到三叔出全屏指紋解鎖
又比番idog話垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞