突發 台鐵出軌反車

489 回覆
197 Like 34 Dislike
呢度啲小朋友黑心到呢
台灣死人塌樓就第一時間話人抵死
跟住呢就想香港支那都出事有死人
講嘢都唔撚用下個死人腦
你唔尊重台灣人都算
香港人你都走去屌
成班垃圾
台狗抵死
( Show Blocked User - 點解揸個廢牌 )
( Show Blocked User - 東波居士 )
( Show Blocked User - 比利卡比利啦啦 )
( Show Blocked User - 膠力充足 )
( Show Blocked User - 一拳超人🇭🇰 )
( Show Blocked User - 標斯 )
( Show Blocked User - WWWWWWWWWWWWWWWW )
( Show Blocked User - Y.Muto )
( Show Blocked User - nanaland )
( Show Blocked User - 虎落之龍 )
( Show Blocked User - 李順圭頭痛 )
( Show Blocked User - 拉克C )

紅字果堆做得太明顯啦,加硬刑啦
美國唔撚可以落後嘅
美國50個州全部都係紐約嚟嘅

你都幾撚惡喎
有意外唔通係好撚先進啊
梗係落後啦戇鳩
睇開d, 每次見到呢d人
唸下連登張板聚相
就會唸,無謂同呢班人癲
踩港撚踩台撚互片 之後互相屈毛
這就是連登
屌你呢單野tvb寫中國新聞
最好你老母都係入面
而你剛好在車上。
rip
呢度除左中國同香港 係唔屌得架
認真
香港段行200
國際標準話250km/h先叫高速鐵路
單機版連登
鐵路黎講真係得日本信得過
希望你係第一個
全部係你啲親戚朋友
Ice架車又係白色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞