【地獄賽程】國際米蘭球迷討論區19

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
皇馬定羅馬
皇馬踢唔夠廿場之後過咗心多利亞
羅馬之後無好過
當年黎國米已經叫回勇返
但年紀大左無乜作為
印邊個好
joao mario
印返佢10號
識貨
諗起上季前場無後備可以換 得卡拉莫同艾達
今年真係幾好 lm同基達 仲有件後備奇兵鳩斬
尼恩高蘭復出
光頭佬表示佢可以踢到三十分鐘
放史堅場場456
宜家國米中堅位置都算係意甲最top嗰幾個組合之一
真係咪撚拆骨
計埋前面I9 宜家成條龍骨中場位置仲係爭啲
如果v8同p44個位再升一級成個form就好fit
有冇巴打記得史堅黎之前米蘭達係搭邊個
冇晒印象
Murillo
梅里路一開始都唔差,點知踢下踢下沉埋
2425有期好fit
重有美度
一個搶一個補
但後來梅里路標波情況太嚴重 而且失誤太多 米蘭達唔係成日幫到 所以就好差
最最後期放佢打右閘 其實係幾有睇頭 佢用身位食住人同去帶波上前 d人好難搶 但都無機會再睇就已經賣走左
佢特點好明顯 做戰術棋子 要守果時放佢出嚟食牌掃蕩幾好 但正選不了 又唔夠高
光頭佬話要放佢打攻中 之後佢驚影響國家隊位置就走左
記唔記得係之前我哋買唔到n14, 所以先買佢番尼頂 所以以光頭佬思路,揾佢打攻中都係正常
邦老師去隔離行個圈之後自我收皮
史堅繼續進步真係不敢想像
我覺得應該唔差 光頭都係想要有前有後肉搏型攻中姐 單計跑動量同攔截佢都幾好 仲有一腳遠射射死羅馬 可能咁樣光頭佬覺得佢可以做尼恩個攻中位
Marotta成日都見價即放 史堅真係好大機會收到80m就放
不過我覺得睇史堅既價值唔可以單純用市價睇 諗埋佢喺球會既地位、年齡、潛力同市場上代替品 基本上留隊比到國米既效益係遠超呢個數
80m太少
車仔個Arizaxxxxx 未上位都呢個數
不過難得我國重上正軌開始吸引返大牌嚟,真係唔可以放龍骨
梅里路係咪仲踢緊華西
仲有干度比亞
有冇ching留意佢哋宜家踢成點?
淨係知梅里路無咁好景 坐多過踢 得盃仔可以出下
干度就愈踢愈有 好鬼勁 始終西甲講求技術 意甲呢d戰術波真係唔岩佢
不過我覺得干度留隊的話 拍住依加既波叔會大爆發到 今時唔同往日 至少好過vecino同g5先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞