【地獄賽程】國際米蘭球迷討論區19

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
According to the club’s official financial statement, Inter paid €14 million initially with another €7 million in add-ons to Racing bringing the total value of the transfer to €21 million. The Argentinian club also announced that negotiations are still ongoing regarding how much money should be paid to the player’s first club Liniers.

Argentinian media also report that after agent fees, bonuses to the player and the aforementioned payment to Liniers, Racing stand to earn around €11.5 million for the transfer of Lautaro to Inter. Racing have in return guaranteed a minimum fee of 10% of €14 million when and if Inter sell the player on, meaning that at least €1,4 million must be paid to Racing when and if Inter decide to sell Lautaro. Furthermore, any sum above €14 million, Racing will earn 10% if the difference in the sums.

好抵 21M就買到LM
少主:
-無同馬洛達達成協議,但如果有D咩可以幫助到球會,會馬上做
-印尼佬仍保留住30%股份,而不在蘇寧控制範圍內,唔可以講D咩,未來不能預料
係因為大米姐
基達肯跑動走位,但又做唔到最後一腳直接或間接威脅

卡拉莫係可造之材,有速度技術,上季都表演過邊路切入自己搞掂
其實基達而家好雞肋
除非打反擊,要破密集放佢打邊出波差人又過唔到防守唔夠勤力仲衰過p44
做第二前鋒可能有用但已經有lm加上光頭佬親生仔尼恩,佢基本唔會有得上
無左R8做攻中支點技術型邊路發揮唔到,上季好多時都係R8同KARA做配合

基達又唔係勁到美斯咁,好多時見佢禁區邊推搵人配合都無人,兩黎佢獨啦
之後唯有格硬推

我地都係打唔到技術,要咩無咩,靠曬I9算啦
暫時係睇收翻kara就唔洗買斷keita慳翻筆
不過都希望光頭佬比多啲時間keita表現
下場對拉素應該佢會有機會出
D29 V2都應該正選
買斷同回收都無關
問題係中間係尼恩
左右都同中間斷開,無幫邊拉開空位,底都落唔到,唔好話內切
你睇到p44今季一直都無表現
幫防守多
右邊poli有表現都係出球靚波去遠柱俾人(世界波我覺得係符碌,佢最後一腳成日好差)
所以就算kara返到黎都係一樣
亦都係咁,所以次次c87後備出場一定有表現(佢cup兩下出波係幾好既)
黎緊幾場冇尼恩,可以比光頭試多D野,有LM,基達
希望唔係場場都廢老
其實我覺得普列係幾好波,不過最唔中意係佢打右邊,無論一開始前插做突破幾快都好
最後一野都要吸返去左腳大位射或斬,拖慢晒個節奏
同隔離suso一樣
鍠輸5個一皮,疤個陣仲要完全一樣
對比下我地都唔係太差啫
同佢地鬥攻死硬
我反而關心拉芬拿有正選
佢踢得好即係回家嘅機會又細左

都係J下啫
光頭應該死都會出尼恩哥蘭
尋晚佢踢得唔係幾好...
今晚拉素仲唔有仇報仇
應該延期啦
點解延期?
天氣問題 好大機會踢唔成
延期等尼恩出返先對好過啦
落咁大雨波都斬唔起
疤對我地應該留左力
西班牙打比緊要過分組賽
仲踢唔踢架 唔想起左身又唔踢
聽朝起身睇重播算

JM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞