【地獄賽程】國際米蘭球迷討論區19

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
你話呢隊點可能無咗伊卡迪 走甩一次就搞掂
肯比錢先講

好正呀現場d氣氛, 雖然個位睇得唔太清楚
美斯好似兩場國米都踢唔到
但係冇尼恩影響大過佢地冇美欺
真 下星期二仲要打拉素...
好正
尼恩好似幾嚴重
用廢老啦
佢現位分波幫輕下波叔
雖然佢會70分鐘無氣
但v8應該剛剛好熱完身
其實琴晚踢得好好,除咗搶截遠射其實唔差得過ninja好多
廢老打攻中位真係唔差
佢比尼恩慢D但穩陣D
尼恩就多D大意甩波
防守路數同速度就尼恩勁D
向一向前FAKE走左梅沙基奧
尼恩護波好強 有幾吓對手逼搶都因為尼恩身體質素高而搶唔到 而且佢比人搶波之後多數自己追返 呢個意識無邊個比得上
https://www.youtube.com/watch?v=ExgGTfBwo_I

森莫蘭奴好激動,真藍黑名叔
但尼恩無球現位真係差啲
反而我記得c87有場打攻中都唔錯
係長傳分波無咁準
https://www.youtube.com/watch?v=wOZNV7GN0bY

贏波之後 伊卡迪第一時間去場邊錫屋企人 幾成熟
C87太少打中場 驚佢唔識企位 特別係防守企位 所以如果無練 光頭應該唔夠膽咁用
米蘭打吡大戰,國際米蘭憑住伊卡迪喺補時階段入球,鎖定一比零勝局,擊敗AC米蘭。國米隊長伊卡迪接受訪問時表示,球隊一直都好想贏呢場比賽,而目前最重要係維持穩定性。

伊卡迪喺九十二分鐘走位入禁區,接應隊友域仙奴傳中一頂破網。佢喺賽後接受訪問時表示:
「絕殺入波真係好爽,同舊年一樣。我依加連聲都沙埋。當時我見到個波飛緊入嚟,而對手中堅扯住我件衫,但最終我擺脫咗。但其實我地應該更早解決呢場比賽。」

「『要贏打吡』呢句說話,我地講咗成個星期,我地要贏!呢場比賽中,我地製造咗唔少機會,有一球越位入波,亦有中柱彈出。我地配得上今場勝利,而喺最後一刻鎖定,成件事更加正!」

「呢三分令球隊意識到,我地一定要繼續咁打落去。國際賽周之前,我同自己講『國米要贏』,我地要為所有人,包括入場嘅球迷,以及球隊。我地要繼續贏波,增加穩定性,咁未來一定會更加成功。」

「我地嘅目標係維持穩定性,然後到季尾,睇吓能夠達到咩成就。不過我地依加都係要繼續踢好波、爭取佳績。球隊亦知道自己具備潛力,我地係一支強隊,可以同任何人競爭。所以要繼續好似今日咁!」
熱身咗80分鐘嘅「福將」域仙奴談及國米經常以絕殺取勝,「最近,我成日於最後階段為球隊取勝。呢樣野已經逐漸成為習慣。球隊會戰鬥到底,所以好多時我地都能夠入到波,呢樣係非常重要。」

至於上半場,域仙奴被指頭髮掂到個波,令伊卡迪處於越位位置,相關入球被取消,域仙奴則表示,自己真係有掂到個波,但只係贏咗先咁講...

入球數超越韋利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞