[IOS/AN]糞營運.真三國無雙斬 (149)見紅?呀唔係﹐係中左7星攻星魂

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
全套323都夠做
有砂多都拎去換神石啦
我覺得防具只要攻防有400同200就夠做
無聊計咗數, 以我裝備計, 還欠52 鐵先可以 3-2-3 裝 x 3
要成20000+ 砂, 如每星期只攞金龍300 砂, 要成60 weeks先得....
25號update完一定有event拎砂/鐵既
放心啦
個個打完都"可歌可泣"
我換完2粒後都選擇繼續打章算
我打左一日可歌可泣發現搵傻後,無再掂過佢

好似平左咁多?
非買純討論
都出左咁耐啦 再賣平一倍都仲得啦
反正都係俾新手課架啫
我覺得重係好貴
10張普通合1張神技都係好貴
買來無乜意思
又出神將就另計
升新將要80點神技,真係有排儲
但唔係打主線既主力,唔洗特地課黎升啦
【 10 / 25 ( 四 ) 維護公告 】

各位主公好,我是雙兒(๑¯∀¯๑)
萬聖節快到了🎃🎃
這次更新推出的時裝究竟是甚麼呢?

[ 10 / 25 ( 四 ) 遊戲維護 ]

■ 維護時間 : 09 : 00 ~ 15 : 00 ( 6 小時 )

■ 連線與否 : 維護期間無法連線遊戲

■ 維護補償 : 掃蕩令 x40
*維護後至 10 / 27 ( 六 ) 15 : 00 為止可在信箱領取

[ 預計作業內容 ]

- 新模式 [ 幻境搦戰 ]

- 軍團新增 [ 神獸祭 ]

- 新增稱號系統

: 稱號達成條件為採計更新之後進行的活動

- 奇門遁甲開放第 5 門

- 新增支援獸系統

- 進行萬聖節活動

- 進行新 7 日簽到簿活動

- 預計每日成就獎勵變更為活動道具

: 維護前已完成每日成就時就無法再領取當日的活動道具

- 新增時裝

- 蜀國徽章II獲得活動 ( 包含限時挑戰 ) 結束

: 維護當天的獎勵請在維護開始前領取完畢

: 兌換至 10 / 31 ( 三 ) 上午 11 點 30 分為止

- 境界修煉機率提升活動結束

- 套用其他優化與修正事項

若作業內容有變動將透過公告告知,謝謝。

快回來準備奮勇而戰啦👉
準備update後又盲摸一輪先識玩
雅巴已離我地而去
新增時裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞