[IOS/AN]糞營運.真三國無雙斬 (149)見紅?呀唔係﹐係中左7星攻星魂

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我唔係達人,我係機體唔夠高要打好多次打到熟晒啫
11-3你當時有水玄都仲叫殺三個兵長無難道,我地火玄真係好似受逼害既一群 呢關果兩個塔已經打到發火,仲要來個克火屬既三位兵長
btw, 11-8打得多就唔難過 係咁企系關羽旁邊同佢打,再唔係推開佢都得
咁我應該一場就過左 ,完全無印象

剛又去試下,火玄真係無難道 ,你當時水玄最麻煩係開頭限時果兩個兵長
而家無新關打,我成日得閒打下舊關當消磨時間 11-10修而家試緊可唔可以兩分鐘內攪掂
我日日缺銀
每日買章同晶石都冇左我1.8M
我仲keep到千五萬
仲有2日
好在6點有3倍銀
我夠數跟晒成個活動,不過星期六四錢時都係要掃番千萬返來先得 而家樣樣突裝都好q貴
宜家儲砂儲得好慢, 想突裝都無得突
太廢又打唔足, 通常得100內 600砂
我係
我直情留金龍就算,好難日日打咁耐
我而家
202……
我之前唔贊成你地上防具3突就係咁解
有冇巴打全3哂
上次趕活動先夾硬突件防裝啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞