[IOS/AN]糞營運.真三國無雙斬 (149)見紅?呀唔係﹐係中左7星攻星魂

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
準備盲了
屌你
玩晒啦
我依家有曹玄呂,三個都六突專

曹姜宮,得曹姜有六突專

呂關張,得呂張有六突專

香姬春,得香有六突專

依家諗緊升邊隊
夜媽媽咁曬
曹玄呂主線最強,沒有之一
PVP都勁,但而家敏隊復興
我以前長年用敏隊畀技隊屈機 依家就用曹玄呂
諗緊好唔好升埋陳宮件專可以玩純技隊
其實我隊曹玄呂表面風光,最高攻個布仔得29500攻,過關都唔夠力
我盲喇
唔係掛 29500過關唔夠力?
我30星修11個時好似都差唔多攻咋
將布仔d裝同玄德對掉,有29500攻再加雙降防下已經可以過修11
我係過唔到修11-1個拒馬,降防冇用
你把係激勵專?
我依家用激勵,但好麻煩,打拒馬前要先斬隻兵,好易反被斬半條血
修11-1 用呂關張啦
得布仔有力都搞掂
打拒馬應該用斬技 儲滿斬後先用玄德引d兵去拒馬,殺左一兩個兵見著左激勵先技一三四,出完再出斬,完左換番水曹出來在下面儲斬,出多一次技一三四同都應該攪掂個拒馬喇,到打于禁先用玄德覺醒埋尾

剛試一場,我玄德激勵專三萬攻,著住激勵下技一三加斬技扣到個拒馬剩番17%,兩個斬過了
搞撚掂 多謝各位巴打教路

我件玄德得29000攻,激勵+1技3技+斬技件拒馬都有59%血,結果要三斬先掂
用水曹儲斬呢招好得
呂關張仲易打

我布仔得2萬8 攻戰神專
靠全防關羽儲斬技
一下斬就斬到得廿幾 %,之後布仔補返 1 4 3 技搞掂

唔信你試下
曹操3124技全放一定過250HITS 轉呂布落地震,開432技 應該3百尾
轉玄3技 必過400HITS

同埋呢關, 之前麵包巴冇玄專, 轉用張關呂, 呂主攻, 用背水專都3星到
張良巴 記住過5次修11-1 11-5 11-10都有獎勵拎
多謝各位,大恩大德沒齒難忘
我個關羽件專得一突,有排都未上到大枱 依家都係谷佢防禦
你可以比香香把專佢用住先
11-2 11-3都有水屬兵/boss 要打
唔夠力就靠關羽燒
你同我一樣係火玄,你之後打11-2同11-3個難道仲高過11-1 11-2你要在第一場景儲滿斬技,兩個兵長出來時要靠著住激勵下用一套技加無雙秒左佢,而如果殺埋兵長在五十秒內你就有可能三星,見到龐德時先用水曹技二降防再立即轉玄德出來出技一再出斬技,雙降防下可秒龐德 而11-3關,無著住激勵下你係打唔入個塔的 第一場景圍住個炮塔儲斬,儲滿時又係轉玄德著住激勵下技134再出斬啦,如是者兩三次就爆塔喇,到第二場景用來儲番個斬技先,到打最尾個塔時先集一集兵仔到塔底之後用玄德出覺醒,因為有兵仔在塔底應該可以一路著住激勵一路打塔,出完覺醒應該個塔仲有2-30%血,之後唔好打塔住,打唔入的,轉布仔出來暈人同等玄德cd,到三個兵長出來時又係雙降防下出斬可秒晒三個兵長,之後繼續用玄德出技打埋個塔埋尾 如果呢兩間都三星到,之後到尾你就會覺得易好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞