有冇好心人教我account 😭

94 回覆
4 Like 31 Dislike
讀到想死 中學冇讀過,上堂唔明呀sir講咩,自己睇書又唔明,由其是adjustment呢part

可以點入手

可唔可以救下我
係咁做就熟
留名
做多啲就識
我連做都唔識 睇左多example,都唔知做緊咩
以為要教你開account
咩黎?
你而家做緊咩? 讀緊U 定係翻緊工
邊度唔明先 比條問題出黎 我可以答下你
如果你咩都唔明就去報course 重新學
Account 係地球上最簡單既一科 ...
你有 Manual 係手根本馬嬲都識做.
返緊工 讀緊ptdegree
我對住份功課唔知可以點入手
而家你讀緊邊個modules 邊個chapter
咁你copy 條問題出黎
寫清楚你有咩唔明 睇下答到你幾多
加油
冇acct底入到u 讀acct 辛苦到
可留tg 教你既
對唔住囉,我知我廢 我盡力嫁啦
讀緊adjustment 跟要prepare 3個statement:profit or loss,owner equity同financial position
企左係度

可留tg嗎
多謝你,你可留比我嗎,我加你
多謝你
哪, 首先要搞清楚:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
你係男定女, 先知有無得教架喎
唔關廢唔廢, 一里通馬國明

一切由 DR Bank CR Sales 開始, 所有野咁堆上去你就會破解到 DR CR T Account Double Entry General Ledger Adjustment 一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞