比返marvel拍啦!--支那玩野出手迪迪尼fox合併隨時玩完

126 回覆
1 Like 45 Dislike
我唔挑戰m狗憤青們相信迪迪尼支共佢地unconditional approval
只係叫同邏輯下信埋一帶一路姐

你回得依句咁你講哂啦其實已經係矛盾思維下出
係支共下unconditional只係天方夜譚來
條傻鳩最撚叻就係「如果」同埋「有消息指」然後一堆content farm鳩up
重點係浪子回頭金不換添啊 柒頭

你NEWS撚完未?
你個篇野係NYTimes分析「文章」

https://cn.nytimes.com/business/20181009/china-trade-deals-retaliate/zh-hant/

你條柒頭仲要曲解人地專家論點

"目前尚不清楚中國當局是否會特別審查迪士尼與福克斯的交易,但專家表示,深入審查符合對外國內容和信息的嚴格監管控制的傳統。

「黨對於遏制美國在文化空間和娛樂領域的影響力更感興趣,」"

所以你咪炒撚晒車囉
人地大思想家玩schrodinger cat

"支那依家批左咪証實之前支那有機會可以唔批
我依個post唔係9吹" --- 老人K 2018年

一日唔開箱隻貓都係處於活與死狀態
仲要分析文當NEWS
我家下事實係無左機會如唔批恥笑迪迪尼機會
但見倒m狗豆腐狗講埋D咁天真嬌on9野有幾開心
老人K教你用量子力學詮釋市場走向
再用陰謀論拆解背後真相
好彩你幫埋講清我post係引NYTimes分析「文章」,
唔係大紀元來!

兜得好HEA喎
潛左咁多日水 最後掙扎得呢啲貨仔?

有冇空想以外既野比大家笑下啊
唔關乎曲解兜唔兜問題
我由頭到尾都係反迪迪尼撚,主觀願望就係傾向唔批意願方向去分祈
正遠連登仔個個都企係美國ban香港優惠區諗
話說老人K教授 個POST唯一正評係咪你自己比?
痴線 呢排偽勝利巴日日追擊k狗
慶幸憤青豆腐天真嬌m狗終於知自己7左
扯開話題到D低B呃like呃正評無聊野到
咁我就加一個天真嬌標簽就算啦!
反迪迪尼撚 / 主觀願望 / 傾向唔批 / 意願 / 去分祈

你到底知唔知自己UP緊乜鳩?
詞語拆出黎睇全部唔同意思既喂

都唔係合埋一齊就當到句子架
人身攻擊 好痛啊教授
佢個種扮唔CARE但實質上慶過火屎 先夠有趣
唔識繁體中文,係咪要寫支那殘體文你先識呢?
你D咁信支共又唔出奇,諗諗下係你外號標簽加多個支共憤青豆腐天真嬌m狗都好
補番張圖比你啦
支那憤青豆腐天真嬌m狗said:
見你個種扮唔CARE但實質上慶過火屎 先夠有趣

兜得好HEA喎
潛左咁多日水 最後掙扎得呢啲貨仔?

有冇空想以外既野比大家笑下啊
唔關乎曲解兜唔兜問題
我由頭到尾都係反迪迪尼撚,主觀願望就係傾向唔批意願方向去分祈
正遠連登仔個個都企係美國ban香港優惠區諗
反迪迪尼撚 / 主觀願望 / 傾向唔批 / 意願 / 去分祈

你到底知唔知自己UP緊乜鳩?
詞語拆出黎睇全部唔同意思既喂

都唔係合埋一齊就當到句子架
汪汪汪汪汪

老人K
潛水咁多日都炒車 點算好啊
正評又要自己比 , 撑到變狗吠都冇人幫你講到說話
連中立開既Damian_W尼祿萬歲 巴打都頂你唔順

今晚會唔會谷住條氣仔訓
老人k依家唔派屌你祝福 轉派天真嬌標籤啦
隔住個mon都聞倒你慶過火屎陣味
你天真 ! 你憤青 !
你支共!
係Fox個大老細梅鐸想賣Fox比Disney喎,你同佢作對?

佢都放棄左佢個支那雞老婆啦,放棄埋中國市場有幾難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞