比返marvel拍啦!--支那玩野出手迪迪尼fox合併隨時玩完

126 回覆
1 Like 45 Dislike
肯好好地寫d 人明既野咪好lol
不過閣下三點歸納一點, 都可以淨係註釋一點但係又可以講哂三點既9up技巧, 真係得你先明
你智障就智障啦
佢"唔開放分成"篤數又咩意義
"唔開放分成"又何來有食水深水都唔駛食全部攞哂啦
老人K呢?
跟唔上討論進度 咁快放棄個POST?

見樓豬你COPY人地 NYTimes文章一小部份文字
就提出咁天方夜譚既結論 仲要反埋原本NYTimes文章既最終論點

搞到大家仲想睇你點樣權威分析/解釋添
https://lihkg.com/thread/829995/page/25

等左咁多日 , 樓豬先敢匿埋係個Daredevil PSOT大大聲
做咩鳩啊你
https://lihkg.com/thread/829995/page/25

等左咁多日 , 樓豬先敢匿埋係個Daredevil POST大大聲
做咩鳩啊你
https://variety.com/2018/film/news/disney-fox-deal-2-1203032254/

Chinese regulators have approved the Walt Disney Company’s $71.3 billion acquisition of much of 21st Century Fox’s film and television assets, clearing an important hurdle for the blockbuster deal between the media giants.

The news goosed the stock of both companies, sending Disney shares up .77% to $117.08 and lifting Fox shares up more than 3% to $49.63. Disney has said that it expects its purchase of key Fox brands such as NatGeo, FX, and 20th Century Fox to close in the first half of 2019. Disney said the deal received “unconditional approval.”
此post已完成任務
支那「無條件」批左喇

老人K 返來囉 !

支那依家批左咪証實之前支那有機會可以唔批
我依個post唔係9吹
迪迪尼好大機又科左利益比支那貪官佢地過個批核
支那口交所講無條件都好信,m狗憤青真係蠢個豬
又咩支那口交部啊

Disney said the deal received “unconditional approval.”

如迪迪尼said :m狗憤青all on9天真嬌
咁all m狗憤青on9天真嬌 is truth?
"支那依家批左咪証實之前支那有機會可以唔批
我依個post唔係9吹" --- 老人K 2018年

支那「無條件」批左喇

老人K 返來囉 !

支那依家批左咪証實之前支那有機會可以唔批
我依個post唔係9吹
迪迪尼好大機又科左利益比支那貪官佢地過個批核
支那口交所講無條件都好信,m狗憤青真係蠢個豬

嘩呢句無撚敵
事實就係無敵架啦!
個批核有機會唔批news先會有依個已經批左個news.無事無幹就過晒通過埋都唔會出新聞比人知
留名睇撚狗
有機會可以
你個頭盔大到包得哂成個DC Multiverse
既然你咁相信unconditional approval
你應該信埋支共黨講話unconditional 借$比一帶一路喇
所以我係憤青m豆腐狗要加上天真嬌落去
其實真係唔知你噏乜鳩
Damian_W重點唔係有機會可以問題,而係個news post問題,
我出段news係事實發生而支那批左news都係事實發生左,
依家支那批左只係無左機會我恥笑迪迪尼衰左,而唔係我係支那未批個deal前出post問題!
哇 玩埋schrodinger cat理論

一日唔開箱隻貓都係處於活與死狀態

不過而家咪開左箱囉 思想家
明啲唔明啲咁,又好似有啲道理
老人K教你用量子力學詮釋市場走向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞