比返marvel拍啦!--支那玩野出手迪迪尼fox合併隨時玩完

126 回覆
1 Like 45 Dislike
一間美國公司合併另一間美國公司,要經過中國同意
呢度d人真係
2000年個陣通用HONEYWELL合併你知唔知係俾邊到BAN左搞到收皮
肯定12月8日就有老番全球銷售
而家連上海迪士尼樂園都搞到屎咁,迪迪尼對內地個市場又有幾多信心
迪迪尼星戰唔收得,為左可以係支那入屋
特登要搵小龍女拍套支那向花木蘭
基本迪迪尼就好心雄中國個十幾億人
1人就比1$你賺都發死個market
所以如今次支那用合併來威協你都咪話無影響
人地篇文既專家話支那驚文化影響 唔係利益問題喎?
唔關事架
要審查合唔合併一樣可以
佢真係BAN除左習帝想威威我都諗唔到其他理由
同埋放低堆「未來分析」數據
用正常邏輯諗下

老迪係成個交易過程既決心到所提出既最終金額
佢真係咁容易受影響到放棄交易?
而家連上海迪士尼樂園都搞到屎咁,迪迪尼對內地個市場又有幾多信心
迪迪尼星戰唔收得,為左可以係支那入屋
特登要搵小龍女拍套支那向花木蘭
基本迪迪尼就好心雄中國個十幾億人
1人就比1$你賺都發死個market
所以如今次支那用合併來威協你都咪話無影響
人地篇文既專家話支那驚文化影響 唔係利益問題喎?
唔關事架
要審查合唔合併一樣可以
佢真係BAN除左習帝想威威我都諗唔到其他理由

樓豬講到合併衰硬,巴打又點分析?
大陸真係BAN好大機會衰呢個冇問題喎
呢D交易一個主要市場BAN你=收皮
又唔係未發生過
第一個av情節
所以BAN既因素會係因為習帝想威威?
好難講
因為單純商業上佢根本冇必要BAN
你話佢提高通個單就真係合併=俾一間揸住春袋
呢單如果真係BAN都幾搞笑下
所以覺得支那玩野同隨時玩完
站係一個市場角度 係笑話黎
狗頭150到底去左邊
你條女痴撚左線呀
趁佢未開始派屌你祝福 快啲帶佢返屋企啦
笑到仆街 跌晒落地用脷奶下堆沙
同支共講文化又唔係利益
豆腐狗真係玩天真嬌

咩叫同支共講文化?

人地篇文最後係話支那驚鬼佬主流文化喎
屌, 你自己寫唔開放分成, 就算條數唔少野, 我冇錢分都冇撚用啦, 你係唔係寫作困難?

一係你俾個數出黎啦, 講到條數咁把炮
不過唔該唔好搵個d 堆出黎d 虛數出黎
佢篤數 同唔係完全開放 分成又食水深個D
三點
我係講緊大陸院線票房個分成高出面少少食深
果然係閱讀障礙
定係你白痴到覺得迪迪尼會冇錢分都上咁白痴
佢篤數 +唔開放分成 + 食水深d = 分成高出面少少食深(?)
除左食水深, 我睇唔到你註釋左d 咩
閣下寫作能力已經登天
在下真係理解不能
就下黎你水平寫番哂D主語囉
(大陸電影市場)篤數
(大陸電影市場)唔係完全開放
(大陸電影市場)(戲院院線)分成又食水深個D
我寫緊三點你理解做一點
然後理解做一點個點都仲要係錯既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞