中大討論區第三十四回之聲討偽毒MK哥

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
黃敏力
本身15
但係走左
想reg邊個
Derek咁多班都reg唔到?雖然個demand都好大
認真問 抄youtube講既野
同抄英文網站既野
再用google翻譯返中文
呢2個方法過唔過到veriguide
大學生
想問下申請左non mean 依加批左 要去退sem1學費係去邊到搞 書院定係其他
入返你銀行?
學資處叫我去學校搞手續退 佢話啲貸款會直接比學校 但係我搵唔到邊個部門係退學費
開個ac另外試下咪得囉
我唔記得咗要reg科...
宜家點算...
冇野嫁
add drop period
Pre reg咗9cre 希望reg多2科
Accounts department
google search下個電話 打過去問
Thx
CUHKBanters
真名:黃敏力
電話號碼:6572 9467
就讀中學:顯理中學
就讀小學:聖公會聖米迦勒小學
曾就讀 香港城市大學CityUHK 會計學系
後Quit U並Retake入讀香港中文大學CUHK 經濟學系,並加入聯合書院經濟學系系會聯承千濟擔任外務副會長一職
現已轉換主修至專業會計學系PACC
公開試成績為英文LV4(5454)、中文LV4、經濟LV5、企會財LV5*
第一禮拜上住想reg嘅堂先?

Btw Add drop係一過12點就reg得?
考試組個網剩係寫咗14號
no 無記錯係830pm先開 cusis add drop
paper add drop另計
Thanks

Btw 有冇巴絲知道點解我睇cusis 啲pe course滿咗vacancy就close咗冇wait list
即係有人swap走都冇得swap入去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞