中大討論區第三十四回之聲討偽毒MK哥

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
有冇人知sem1冇跟fac reg IT會點
見有人去外國exchange一年

喺LinkedIn 寫自己喺果間U 拎埋個degree BA 打番自己個科

明明就去exchange 寫到自己喺果到畢業

BA人真係好假
呢啲應該唔係B唔BA撚既問題,係條友智力有問題
就好似啲人sub degree上返中大兩年制但係啲出設寫自己做yr3 yr4咁撚戇鳩

利申返先,唔係睇少asso hd入u,asso上黎好多學霸
但asso上 official 都好似係叫year3
利申唔清楚
睇下讀咩啦,有一堆專俾sub degree銜接本身個programme就得兩年
況且就算係讀普通major senior entry,chin u數系級都係由入學年當第一年數起,即係如果你讀讀下trans左major都唔會由一年級再計過架嘛
同埋都唔見ib, gce nonju嗰班一入學就叫自己yr2啦
有冇人dsme1030 份hw3係有grade?
矮撚喺中大真係好難生存
313 315 318
AK 哥 好型
成個 RMSC Presentation Free ride 咗
仲遲咗十五分鐘入嚟企喺到一句都唔講
做你 Groupmates 真係好幸福
當面屌我囉
你又唔敢
AK哥型到仆街
型到
又炒
你今日好似未開叫春Post
deadline fighter
大中最多可以走幾多堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞