中大討論區第三十四回之聲討偽毒MK哥

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
聽日又考midterm
今個禮拜已經考咗2份
得mean
出來做嘢,日日都短命
Assignment滿分 但blackboard射your grade has dropped
Assignment滿分 但blackboard寫your grade has dropped
Ok
去cusis my study搵student helper registration個欄
$55
係咪要自己input返working hour?
Mass mail到揾?
啲實驗apply極都冇
準備去搵prof簽名late drop
反正咁讀落去我F硬
我唔想F呢科
我寧願defer 留時間讀返呢一科算
依家late drop係唔係仲係好難通過
我上個禮拜五12點就keep住f5 一有email就即刻apply都係冇
唔知係唔係之前做太多
有無人知書院helper係咪要自己input返working hour上個system
睇你咩活動,有啲supervisor會幫你入埋
有啲就比左info你自己入
唔係 係之前幫手assembly 個d 但已經係9月既事了
佢又無比資料 咁應該係幫我入掛
CUHK ee 神科黎
但只限外國或者大陸發展
得登將呢科獨立收生
同其他engine仔分開就知幾神
是咁的
小弟做緊一個 女性學生化妝品消費研究

經過依個post嘅絲打 可以入去click幾下

https://cityuhk.au1.qualtrics.com/jfe/form/SV_cHp1dQzQiK2ZNgp

有無人知呢兩年late drop情況
同埋過左mid term呢個時候先late drop係咪無乜機會
邊個咁得閒逐個comment負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞