[整合懶人包]呢個禮拜發生左嘅事

860 回覆
3078 Like 70 Dislike
push
push
如何避免被拉做政治犯地去爭取應有的權利?講好左嘅普選無嘅,假呢就有,呃啲唔識政治嘅人真係好無恥。前年做屈臣氏兼職啦,個師奶同事話689係好政府,起碼起樓比人住,而我無奈到無話要講⋯ 連小學同學個家姐係美國芝加哥個邊讀大學,但係雨傘運動個陣,係到講班黃絲搞亂香港,唉,係咪宜家啲人都係無腦,無分析能力?有無人有咁嘅經歷⋯
發生咩事,有懶人包都好,啲人都係唔知發生咩事要搞到咁,仲話唔好為反對而反對。 好反感啲五毛
唔知有無人POST過呢條YOUTUBE片

請大量英文好既人齊上去留言

https://www.youtube.com/watch?v=mYAHPPXmcts

YOUTUBE上沒禁COMMENT既 Pence's speech

見唔少外國人留言
個個聽完都好振奮
為美國為榮
包括走左去美國既中國移民
同仲留係中國但無洗到腦既人

可以直接同美國公民,甚至軍人溝通
多多宣揚你想講既野
雖然見到一夜啲post 沉曬底有啲可惜
但係另一方面又覺得無新野爆出黎所以先會沉曬
都無領袖 所有人都唔知下一步可以做咩
遞完請求信之後 好似完曬件事咁
加上見到隔離不停都有post 話其實美國無義務幫我地真係好灰 但又唔知可以做到啲咩
Push
係無義務幫我地
但佢地有義務去保護呢個地球俾佢地既下一代住

而同維護自由,信仰同人權亦係美國左膠一樣會做既事
只要多D留言
引起愈多國際迴響
就愈有用
係連登度講無X用,只可以提醒下港豬

用一切方法同外媒講
https://www.youtube.com/watch?v=mYAHPPXmcts
Push
香港加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞