[整合懶人包]呢個禮拜發生左嘅事

860 回覆
3078 Like 70 Dislike
希望多d人入黎
推!
我都希望
一齊推
不忘初衷
如果個TOPIC係指引多D

或回應之間多D互動
呢可以推爆一個POST
求其貼幾個連登(香港最有營養論壇)post就叫整合
寫幾句都懶
我自己唔識睇post?
咁樣叫整合左?
https://www.facebook.com/inmediahk/videos/169280317341893/?fref=mentions&__xts__[0]=68.ARDMjSxpepYDuxZwVWIMo-FhnY7cdgJlTPm6ZyIVsX_QrBekCRTO0K7l4Mhz6gsFbq3Y54UKtwvIyDSvAxYwTvSCbm53HzINVYrtUgI7Z5_2kDJXAX1wCnmIHEvimvRogC3dDgdpTZh48otVr0WUoo8PqfjVapPE2mE2fSrmPPyLEM3_fTXboDedxwHcDI20F4TgdlUVzQPd6vTsw93uAl5jimNTgeo6aLXv2QU&__tn__=K-R

今日食晚飯看到香港海豚保育學會記者會既報導

唔好俾連登五毛同打手分化度

環保,持續發展係全球已經係最重要議題

佢地指出香港政府多次,亦講一套做一套
根本沒留意保育
既然沒保育,沒持續發展
咁填海出來既地都唔係俾一個環境大家居住
成個謊言點完鏡
多D傾計
討論所以民生
政策

得推推推其實真係沒用
咁應該申請遊行?
咁睇返2014年個時,林鄭做過啲乜先啦⋯⋯所謂嘅傾訴等於0溝通,有佢講無民講。
人數唔夠既遊行咪盞俾政府點算
香港傳媒唔會/好少會將事件推上國際層次
而警方同公安亦會用盡一切方法隔離你地同公眾
將小事化無

我會好尊重各位義士但實際真係好危險
除非你有外國護照或持有BNO除時俾指叛國都沒問題

唔係話多D私下搞活動,去外國討論區或直接飛去外國紮營請願仲有用
對比689,佢的確有回應唔少市民提出既問題

但全部都狗屁不通,意見照聽,態度依舊
最近果幾單,同劉華俾人係網絡欺凌
真係笑死人

實際佢只係中央實行指令既傳聲筒
毫無任何bargain 能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞