[整合!!!]各位鍵盤戰士 依場仗只係啱啱開始!!!! 入嚟跟住做 盡一分力救香港!

350 回覆
685 Like 19 Dislike
人手幫推
如果你睇唔明篇文 我應該會明點解你覺得加freehk freehongkong 係好合理既事
咁你不如整合下應該加咩 你整個TAG出嚟就會有人帶頭轉
The news make no sense, why would another country have the right to punish the act of some one else in a different country? That's like, I took a shit in china and a toilet in USA should be flushed

Why should America be involved...that’s beyond ridiculous

呢位Reddit用家 唔理係五毛定真美國人 講既野我覺得完全正確
上面都講過 d圖唔加呢句野 就已經好足夠 點解硬係要加個tag係到
因為想推上TWITTER熱門同比人集中係到可以RETWEET
喺第一頁樓主打咗記者IG,可以留言、洗like同DM佢地!仲有Fox News Official IG都可以係佢地profile見到!
香港人絕對有能力整死共匪,大家要由日常做起,平日同家人best friend 講多啲時事,令佢地關心時事,慢慢令佢地對社會有返種歸屬、責任。留意得多自自然然會仇恨共匪,大家一齊咁做將民怨矛頭直指共匪,的確當今無論房屋、醫療定教育一切社會問題都源於共匪,當對共匪心存仇恨,出嚟示威嘅人自然會多,如果有巴打係幫細路補開習嘅,都可以鼓勵佢地關心時事,新聞睇now,有線,或者睇多啲中國近代歷史,唔需要刻意話比佢地知共匪有幾衰,因為共匪每一分每一秒都作惡,細路睇得多新聞,歷史自然會仇共,大家一齊努力由日常做起,共勉之
Pish
幫手推 btw 見到D五毛就好撚扯火 點解佢地老母生得佢地咁撚on9
Pish
Pish
唔訓幫推
撐住呀 唔瞓覺陪你地捱落去
pish
加油啊各位
無知一問,其實點解揾美國而唔係揾英國,其實好似同美國佬冇乜關係
啱啱上去睇啲美國佬都話鳩你地班友自己搞掂

老老實實,咁搞其實都幾柒,係到低聲下氣求人,但人地好似唔care,有冇其他有效啲既方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞