[整合!!!]各位鍵盤戰士 依場仗只係啱啱開始!!!! 入嚟跟住做 盡一分力救香港!

350 回覆
685 Like 19 Dislike
做個整合

你要上到trending就要炒到個hashtag上火星
不停tweet retweet comment

大家記得確認你每個tweet/retweet都有#freeHongKong
Twitter 個trending係計有幾多個tweets 用緊個hashtag
想多啲人知嘅 不停tweet/retweet

另外我高度推介大家click入hashtag like/retweet 自己友 好多人冇followers 勁似bot 大家互相follow下都有助傳播

同埋記得tag你想tag嘅人!!!!
侵侵 領事館 cnn 外國記者邊個都好
記得@佢地

講多句fox news係侵侵支持者集中地

#freeHongKong #HongKongPolicyAddress
@realDonaldTrump @USAinHKMacau

上面係基本版

另外仲有其他文宣係晒Twitter 上去撈下啦
要有gimmick 同要令到人笑
我聽日可以整下
PUSH
pish
push
雖然中共一直以來對香港人既欺壓行為令我地好反感。但從心講句,港獨係冇可能發生既。
其實我地應該反對既係腐敗既政府、官商勾結同埋人大無理既釋法。
但每次既遊行總係有人攞港獨出嚟講,明明個遊行本身既目的同港獨無關。
噤當然,港獨都係一個議題,但我地唔應該俾港獨轉移咗視線。
最後,外國勢力係冇可能以港獨為名來拯救香港於中共既。所以我地噤耐以嚟。係冇俾到外國勢力任何藉口嚟幫我地。
推!
間唔中有留言!
#freehongkong
雖然中共一直以來對香港人既欺壓行為令我地好反感。但從心講句,港獨係冇可能發生既。
其實我地應該反對既係腐敗既政府、官商勾結同埋人大無理既釋法。
但每次既遊行總係有人攞港獨出嚟講,明明個遊行本身既目的同港獨無關。
噤當然,港獨都係一個議題,但我地唔應該俾港獨轉移咗視線。
最後,外國勢力係冇可能以港獨為名來拯救香港於中共既。所以我地噤耐以嚟。係冇俾到外國勢力任何藉口介入。
push
之前咪有個post有好多關於香港既meme? 用果d得唔得
推!!!
我用Ig dm 左 Fox News 既記者
希望大家一齊出分力 爭氣d
另外祝淡狗一世做垃圾
推!!!!!
得喇得喇
返去屋企唱今天我啦
pu sh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞