點解timberland啲鞋可以賣到咁貴

304 回覆
449 Like 18 Dislike
所有跟身帶出街嘅物品
喺有選擇嘅情況,兼且價錢唔算平之下
周街撞口撞面都見人用,好多人用
例如,iPhone , Arro22 , Timberland 黃Boot
九成九都係因為件嘢係正,靚,兼且好用
除非係自閉唔出街,否則係冇得呃
唔係搵啲五毛圍威喂夾埋唱衰就有用
timberland高筒襯長窄牛,2018 年著都幾老土

又重又硬底又焗
一個字 唔靚
Caterpillar 在美國做重型工業Timberland 都未出世
用Nike同李寧比
用adidas 同nike 比就差唔多
低能 無啦啦講歷史 你出街帶埋本歷史書講比人聽?
翻版timberland
幾無腦先講得出
買Cat好過
一落雨就著 當水鞋咁著
個陣outlet買好似7,800蚊好抵屌
對鞋有種著極都唔會著得爛既感覺
請問可唔可以幫我買
tg: frankzzzzz
咁係你條低能仔中鄉里唔識Caterpillar姐
拎cat 同 timberland比根本多餘
Timberland 根本係型格又得 性能又好
Cat 比人第一個感覺 係翻版timberland
著出黎仲有種寒酸既感覺

好似Nike同李寧咁
正路點會買李寜呀
Caterpillar 在美國做重型工業Timberland 都未出世
用Nike同李寧比
用adidas 同nike 比就差唔多
低能 無啦啦講歷史 你出街帶埋本歷史書講比人聽?
咁係你條低能仔大鄉里唔識Caterpillar姐
D cat打手真係好撚嘔心
明明連cat都無咩人識 仲要講到好知名 好悠久
再者 感覺洗撚理佢歷史咩 低能

正如Samsung 抄 iPhone 理撚得佢邊個做smart phone先呀
除左窮 有咩理由會買cat 唔買timberland
上網買幾舊水就有啦,係香港賣得貴啫
在amazon 買2對timberland 等於在香港買一對
我想講兩個band 一樣做得出色,只不過你講到Caterpillar 好似老翻咁
對caterpillar 有d 唔公道
講到Timberland 好撚高貴咁
個人覺得CAT仲好著D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞