點解timberland啲鞋可以賣到咁貴

304 回覆
449 Like 18 Dislike
買cat既可以搵我
係作戰既環境下,對鞋唔應該要有100%既防水功能,除非係沙漠地區。

正常普通市民,其實單純想防水/行山不如好似巴打你咁講買對gore-tex,買timberland 呢D基本上係襯衫額外加防水功能咁上下,拎去行山直程著壞腳。
上年係asos買左對red wing
好似1700左右
Timberland著6年冇難度
膠鞋都過千啦
而家係外國做野,想買對鞋for落雪或溶雪果時着,有冇咩牌子推介
Merrell好似唔錯
巴打點搵你買?有無TG?
btw有無邊對Cat介紹?Work Boots既functionality是咪by default一定好過Casual boots
上年amazon black friday 買
計埋運費一千多d 抵屌
搭單問下有冇巴打著過Wrangler/Landrover嘅boot?
見佢地啲款同timberland差唔多
喺外國見呢2個牌子平好多 想買對粗著
行山boot基本入場費都千幾喎哥仔
等blackfriday入一對先
得一對Cat
巴打仲可唔可以搭單?
 https://t.me/lhw2018
幫手買 ok?
在amazon 買平一半,我對timberland著左2年都未
在amazon 買平一半,我對timberland著左2年都未爛
我同事d鞋都換左幾對
Timberland palladium dr marten redwing 都有
暫時最輕便好著係palladium
拎cat 同 timberland比根本多餘
Timberland 根本係型格又得 性能又好
Cat 比人第一個感覺 係翻版timberland
著出黎仲有種寒酸既感覺

好似Nike同李寧咁
正路點會買李寜呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞