點解timberland啲鞋可以賣到咁貴

304 回覆
449 Like 18 Dislike
係味美國官方?定咩大型網站 唔該巴
Palladium 仲舒服過timberland
我喺美國,上網訂咋。
Cat最好就係有wide size揀。唔係間間鞋廠有造wide size。
Lm
視乎腳型。
我自己試過Palladium唔太啱腳型。
雖然真係好鍾意佢啲款同配色
Cat d鞋 有d幾好睇
D料未同timberland一樣
Red wings
講真係行山我買對Scarpa行山boot唔好
我成日都會諗
麗記同愛迪達啲波鞋咁嘅用料手工都千幾二千蚊
對黃Boot 啲料同造工好咁多又係千幾蚊
係一件好匪夷所思嘅事
著左幾氣除左鞋頭有幾條花痕
對鞋好似新既一樣
仲越著越舒服
我覺得值回票價
襟著 我個對著左三年都仲係咁
但會好似樓上咁吱吱聲
Timberland outdoor 好多都係用 美國牛皮做, 通常做皮個d 買full substance 既皮返黎加工, 跟住會split 開, 打橫1開2咁, 會整左層二層皮出黎, d二層皮通常用去Nike, Adidas , NB 既sport shoes.
二層皮唔值錢的。Timberland 就唔係用呢d split 皮做. 用番split完厚個d做, 質素真係唔錯。
Mabelle有

不過最唔鍾意CAT黃boot後面黑色皮太易甩
巴西皮 平高美國皮, 但timberland waterproof 大部份都係用美國皮做, 美國皮又有分grade , 而佢地通常用最靚個d
Typo, 巴西牛皮平高美國牛皮
我都係咁話
我試43就夾腳,一上44就太闊
所以真係好睇腳型
mirabell 都叫有cat嘅
落雪落雨都著得

開頭著太硬 著著下fit哂腳型好舒服
當一對濕鳩波鞋都成千蚊嘅時候
我覺得千幾蚊買對靴真係唔貴
時代變 到第三頁都無人提redwing
試過落雨著timberland 行樓梯落地鐵站嗰陣跣親跌左落地下 自此都冇點再著佢
細細個岀嚟打架點都著timberland
樓主打架唔記得著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞