[變形金剛始祖] DIACLONE 集中討論區

584 回覆
4 Like 0 Dislike

[緊急召集] X港就嚟俾 WARUDER 帝國 同X國制霸,FOSTER team 而家好需要你哋幫拖。如果想一齊趕佢哋翻X國嘅話,請即到 DIACLONE 網上報名中心: https://surveyhero.com/c/c71091d2 ,加入 DRAGLEO Regiment 啦!(填自己嘅資料又得,或者自己創作一個新角色出嚟都得。)

Facebook page: https://www.facebook.com/DiacloneFosterTeam
仲有無多少少裝甲服推薦
有心想入坑
最新嗰隻昆蟲星人好似幾正喎 知唔知幾時出?
二月尾, 通常都係月尾出

依度會 list 晒啲發售日期出嚟:
https://www.takaratomy.co.jp/products/diaclone/lineup/
嚟緊嘅 Wonder Festival 2019 [冬] 會公布兩隻新 Maneuver, 同埋一隻新 Sky jacket:

<マニューバ アルファ スパルタン>
<スカイジャケット ・ストームセイバーズver.>
<マニューバ ・イプシロン>

ワンダーフェスティバル2019[冬](幕張メッセ1~8ホール)
2019年2月10日(日)10:00~17:00 ※入場料2,500円

女隊員

個new system好似有d期待
感覺好似係 Diaclone 系列嘅 transformers.
一隻比一隻靚
相反近幾隻啲別色唔知做咩事, 尤其係隻白色 Buffalo......

新玩 毒性果然好高
想係TB買埋坦克同飛機個配件包
唔多見hk有現
TB = 淘寶? 就算買咗KO嘢都冇所謂?
有所謂 但唔知邊度有
外星蟲機械人個結構仲正過機甲
有4條應該已經好好玩
有細個玩機械人既回憶番黎
不過大合體暫時無對手 掉埋一二邊
我有4隻, 真係會好玩好多, 加埋嚟緊月尾嗰 set 應該重好玩.
我都覺,我都係新玩,但一個月入面買左二千蚊
果隻壁虎仔都幾正,認緊等唔等三月出黑色先買
黑色係好, 但係就零件角度嚟睇, 佢嗰兩支紅色砲好似難襯色啲.
一次過買係溶D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞