Dragonball Legend (11) 亂入全球英雄..Mr.Satan生~

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
閪pool 俾返d石我呀
邪念波死兩隻打18號可唔可以過200萬?
我想問交換所隻元氣悟係唔係換到5星?
冇用,換卷好過
以經換到4星喇
2000石射落海,得2隻新ex
藍ex悟都勁過佢,純西隊玩打擊多
咁多復刻任 反而藍悟未番出過
出果時未識玩 得3星
想問下點先有你地講既必中卷
佢果d發掘角色都會復刻 ?我一開始玩過一陣就冇玩,果陣係餃子。
都換到4星換埋5星收手。
完成全部每日任

射擊type低射攻
做咩今期冒險又係sp光頭仔嘅
新開玩左陣
十抽中左隻布歐
之後應該繼續抽呢個pool定其他?
抽格比達 加悟格 加一拳悟 開波最好
布歐就 神魔童 邪念波 開波
姐係應該抽legends rising個pool
佢個機率難中到
放格比達 都唔撚中啦
悟格x1
口水佬x1
今次個pool幾伏,頭30抽全hero
抽第4次十連個陣又見到1粒飛船 諗都唔諗pass 以為全he,好彩都中兩隻新腳(悟格同口水佬)
之後貪心想博肥布同上3*悟格,抽兩次全爆 果斷收手
詳細睇完新腳能力,今個pool如非有愛 其實可以pass
悟格,第二隻大絕有特大傷害,而且特殊技+大絕傷 感覺加夠兩次可以一擊必殺 ,同埋可以同格比互buff,估計今個pool大獎
肥布,綜合能力比我感覺兩頭唔到岸 ,禁止換人得5秒 仲要只可以發動2次,回體力10%(2星有60.7m血=每次回6m血,其實唔係回好多 ),新手黎講可以唔抽都得 寧願深究純西/混血隊,有愛除外
口水佬,大致上同肥布一樣,zp仲要同屬+雙攻 玩純色隊先入佢,新手黎講可以唔抽都得
建議新手們抽格比 抽佢實無死 ,超時空又會有必中卷
今次真心伏
早知博邪念波好過
未試過咁非,頭30連全he
依家留石等下個lg pool,鳩估應該16-21號會出
終於過左200萬昇龍擊任 用邪念波升18號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞