Dragonball Legend (11) 亂入全球英雄..Mr.Satan生~

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
降低回氣速度 待命角色延長 降低卡片速度 呢三樣都夠 無必要瞬移bar都降 希望佢下次可以改番呢樣
依家有理無理都直接用預選卡片 試過用格比係雙方無死過人既情況下連用4張打擊卡秒對面平屬角 人地即刻走場
但上網睇過格比係計超2
超1仲有gt同第6宇宙
我覺得宜家咁改都幾好
你要諗埋幾時用預選卡片谷傷害,幾時用側滑洗龍珠,唔係下下一套combo連死人
佢宜家咁改角色技能占既比重就多左,大家攻擊有來有往,有陣時贏輸就係睇你成隊d buff match唔match
2個字 垃圾
活動裝備打好多場先出一兩件…
我直頭覺得我係玩緊第二隻game,我係冇哩個pool
抽埋手上嗰2000石,都只係得排骨飯同悟空,總共110抽啊
你個帳爭咁多勁SP
邪念波啲招幾型,但都係每日20石博下
好想要呀
我都係差唔多
所以我都係搵電腦刷pvp就算,根本冇心機打,我又唔課金
機率既野真係話唔埋,其實課金有冇加乘作用

問心我自己個帳冇課金黎講應該算幾唔錯

另外我個小號都幾ok,小號係之前幾個月呢度既一位巴打送俾我,仲記得佢放俾我個陣冇閪包
邪念波招閃身型到hihi

相比格比達招閃身型得多
改完已經冇心機打pvp
還原原著
而且招特殊技邪波有用過格比
邪波用完特殊技令對手硬直一下 可以即使接技
格比用完雙方都會硬直 接住出卡會比對手閃到
今次改動仲有樣野明顯左 就係節奏
你跟得上戰鬥節奏 對方跟唔上 你就係今場勝利
自從改版後少左輸
格比招反格斗技真係唔會用到
打pvp人地有幾可會老遠用格技衝埋黎比你反
重有就係講既問題,反到都無用,成日都比人閃到
留番張綠卡比58回氣實際得多
係唔係輸兩場先有電腦打?我都想衝下pvp玩得二十幾日。

唔可以投降
連輸兩場就可以打電腦
想問咁刷分爬到幾多上唔上到40?
唔明

我打咗幾場,好似變回合制咁,大家都鬥儲氣
上40應該可以咁擦上去
但40以下對手其實唔強,尤其是d勁既都一早打晒上去,其實可以打下練下技術
咁我努力下睇下有冇得拿埋個獎勵
師兄們有冇側滑教學?
學黎都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞