Football Manager 2018 討論區 (8) 就黎出FM19

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
trial 同training camp 有咩分別
試訓跟操同細路集中營
之後會有堆勁少少既直接簽自己隊
其實都唔洗點理咩分別
全部自動波黎
我見有得同老細要求試訓先想知咩黎有咩分別
不過可能有個別特別勁既
D staff 正常會等佢trial 完先同佢傾contract
但會有一堆球會巳經想簽定先 果陣你見到就好自己快快手搞掂先 唔好再跟正常程序
試下同老細要試訓日先
英超整D咁既野
送大禮1切7
試過對面開生波省中我拉舒福特個頭
跟住轉身一射入網
屌又玩到瞓得嗰兩個鐘
我又係玩韋根,啲前鋒完全唔岩洗
諗住睇下球探會唔會搵到啲正野,但搵極都係啲廢嘅
搞到依家第一季諗住爭附加賽都勁辛苦
岩岩到12月中排第2 輸左比鏝 moreno紅左
場場都2x-3x射 禁住黎踢都入得3球
次次對面一射就入 後防空哂 對面係哂禁區
法賓奴 係咁射失十二碼
玩低級聯賽最好開晒大部份歐美國家
咁先易搵到平靚正又肯黎既人

我早6集已經試過
Hazard 同 Kane要點Set
唔識入波
等緊聖誕減價再買
仲玩緊17想問下18同19出咗咩新野
出咗19未
轉咗MacBook 而家要俾錢買又要冇中文版
本來以為依啲係fm on9,原來現實真係會有
買連加特打右邊瘋狂助攻
Reputation太低 港隊班人唔肯黎
要係班free agent慢慢執
試過玩英乙定丙,頭幾年全部都係 free agent + pre sign contract 都幾爽下
不過到咁上下就唔夠錢續約要賣人
用iPad 點樣download 人地 d tactic 用
好撚興奮
玩左阿狗3季 頭2季都未試過贏獌 仲要輸多和少
第3季第2場就贏左 仲要壓倒性贏4:0

好有苦盡甘來既感覺

但屌佢老母之後果場輸撚左比猁
明明上季剋死左猁
今場諗住轉下打法 打長傳反擊破佢逼搶 點知成隊波連波都傳唔好 面對面都比左人
最後輸3:1
個反差太大接受唔到 冇save就直接熄左game

利申玩緊18
英超要work permit
第一次主場就2:1 獌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞