Football Manager 2018 討論區 (8) 就黎出FM19

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
香港聯賽 Editor Data 組合包:
https://www.sendspace.com/file/707pzb

hkg_rule_new.fmf :
- 加入甲組、乙組、丙組聯賽入聯賽體系
* 由於跟現實既升2降4係會出現bugs 所以而家每級聯賽都會係升2降2
而丙組尾2位就會出局(降至inactive既lower division)
- 修正香港聯賽外援規則 (港超註5+1出4, 港甲註3出3, 港會係低組別可以全外援, 富力註3出2+3港人)
** 由於現實係容許簽多於6位外援 (如傑志既金東進), 所以我冇限死球隊簽外援既數量
- 修正球會聯繫 (如天旭係港大既附屬球會)

afc_maranking.fmf :
- 載入最新一期亞洲足協既聯賽系數數據

hkg_nationcap.fmf :
- 更新香港隊球員上陣次數及入球數 (如李志豪 38場>70場)、修改部份新入籍兵國籍 (如丹尼)

hkg_ref.fmf :
- 修正港超聯執法球證名單

hkg_transfer.fmf :
- 更新港超、甲、乙、丙轉會 (如: 保羅 夢想FC>永義)
- 修正部份球員位置
- 提高部份年青球員CA PA (如林樂勤, 謝家榮, 張高翔, 避免過幾年被全假人佔據港超+港隊

真樣真logo真波衫
https://www.fmscout.com/
學杜曹擺Neymar踢攻中得唔得呢
今晚十二點有19直播
BIG NEWS 📢

Football Manager 2019 will be making its livestream debut at 5pm BST, October 12th. An unedited, raw look at the game in full 👀

See you there 👉 FM19.info/Livestream
MENTAL GROUP
球員無Work Permit
點續約都續唔到?有無咩方法
一個好有Potential嘅年輕球員,唔想無左
無方法 低組別簽外國人係死撚梗 基本上係要隊波上到英超先有work permit
我用英超Man City啦
個南美球員借左去西甲2年,仲爭一年,但佢下年完約
又一年
SI 呢排都有stream
Brexit 之後Lower league 好撚濕鳩
Irish 都係non eu 好撚on9
訓練同戰術整得再深入啲

過多兩日應該有beta玩
根本本身勁
之後借去五大聯賽 完季巳經入選國家隊
之後實過work permit
完全無呢個問題
岩岩先由fm16轉去18
新仔一季邊入到國家隊
我契仔外借里昂一季入左40球
直入阿根廷國家隊
出未?
11月
未有beta
原來係天日
有無人pre order左?除左VAR,仲有咩特別野?
Beta 巳出
有冇手足cap圖上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞