Football Manager 2018 討論區 (8) 就黎出FM19

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
屌佢個奶, 聯賽都同huddersfield 踢到7:3
我想要pre game editor
仲未有
都未係正式 仲beta 緊
有冇人想玩埋Mobile?要set既野唔多,用黎殺時間一流,今年加多左強國同俄佬聯賽
我都係玩純commentary,波衫唔搞啦,有真實logo同球員大頭相就夠
Touch其實玩得爽快好多,cut哂個d咩士氣呀球會對話個d,而且scouting快好多,唔會有咩hidden,最正係可以有instant result,慳好多時間
緊係喇 database 無左堆人 System 又刪走堆野
Instant result 正常版都有 裝skin 就得
你instant result 就無晒臨場調動 改變戰局既能力
咁你仲係咪玩緊FM
淨係友誼賽先有機會用
唔洗
直程俾晒assistant manager 得喇
Friendly match
TOUCH有個問題
唔知係咪過左遊戲入面20年

好多資料會冇晒
正式比賽會照踢,其他就俾助教搞掂
如果照開d大路聯賽都有3,4萬個球員,所以玩touch就只會玩大球會,細球會就要玩full version,因為可以簽到好多未成名既球員
細球會都可以玩touch 版
反正唔會俾人強搶球員
正常版就一兩季俾人搶走半隊正選
好慘
我之前未買ipad 玩開mobile版,個database細到仆街

稍為有潛力上一線既都半個歐洲同你搶
冇咗搵球員一對一教後生仔,點樣做到差不多效果?
mobile版最大特色係每年捕regen,因為唔似得pc版會用全架空球員,所有新人都係由退休既勁人重生
Mobile係咁同AI玩bid
之後我bid 完reject contract 再bid
一係就bid 第二個 抬價
AI 處理唔到 輕鬆買人
獌狗啲人係咪有bug?
屌你mark唔撚到嘅
即係依家俾左錢download左都未玩得正式版
新人想問 19 mobile 同 touch 既分別係咩
聽朝8點01分應該轉正式

另外傳緊有official J league database license

聽朝見真章
我鑽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞