[26]繼續電單車經驗交流(21)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
唔好睇得咁老定
利申路試練6個鐘
我上強制堂個陣隻腳係點3-4下左腳 同埋冇乜用前剎,齋用後剎,不過考個陣最尾一圈起步點左兩下,好彩冇事
俾大少少油門
甘多 我上網淨係見到得翻5堂實習堂,同埋未報模擬考試,深造訓練帶你出街算唔算?
自己練同跟阿sir兩回事
我都係甘諗所以先出車,一得閒就走幾轉元朗,不過用自己車練路線我都未真係跟足考試程序黎練,例如開車停車冇扭頭,cut線爬頭,偷雞行5x km甘,不過前面d學車行1x km真係頂唔住
帶完你4個鐘你就自己練
深進係跟你行同打8字睇你有冇野要執
所以我建議上左路線透視先上深進
果陣我就係調轉左
我用學院車練時已經上左60幾
我都係上深進先再上路線透視
前兩日先上完路線透視,坐係架van仔入面兩條線各兜一次之後個個走嗮
個啊sir話唔熟路可以坐到落堂熟路為止 我仲以為有得揸車出去練
一開始出個排都係慢慢un下un下甘去,最盡都係去到40km
揸熟左就…
我上左一堂深進訓練,啊sir帶出街平均行25km
咁路線透視本身真係for教你認路同留意考試野
我明,不過因為上堂之前諗住有得揸出去練下,落差感太大
我本身知冇 所以冇咩感覺
我直頭無上
諗返起真係好彩無上
個陣唔知咩黎
忙得濟無上
原來坐車睇路線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞