突發!有圖 技能發動 樓下有隻貓被人遺棄

1001 回覆
1161 Like 4 Dislike
之前日本有隻貓仔係天橋跌落黎 兩隻腳唔郁得,個日本人收養左佢 依家都識行識走
巴打加油
兩隻腳郁唔到手術費唔小野
我主人之前有隻腳斷左洗左皮幾兩皮

物理斷腳唔驚
最驚神經斷⋯基本上無生存可能⋯

初步睇過佢盤骨同脊髓分離左。。

連登有愛 留名夾錢
夾唔夠錢去fb開下post都有人會幫
god bless
樓主對貓毛嚴重敏感都咁幫手
Push
如果做手術可以醫返好ge話,我都想幫下手
棄養正仆街
btw,估個仆街主人應該係搞到隻貓咁先棄

物理斷腳唔驚

留名,可以夾醫藥費
一定係個仆街主人整到隻貓咁明知醫返哂藥費就放出街

如果屋企就算2米高跌落嚟都唔會咁傷囉
好彩貓仔遇到你

貓天生平衡力好好,正常唔小心跌落地應該會無事好拿慘,條仆街要有報應新年先黎棄貓,等於要佢死衰啲無錢,情願啪左佢放係街,隨時俾狗咬ga啪左佢,等佢走得舒服啲。。都好
btw,樓主好好人,救返隻貓b,俾佢知,仲有人會照顧佢
我都想幫手夾下醫藥費

唉,好撚慘,貓貓震晒可能因為太痛

唉,好撚慘,貓貓震晒可能因為太痛

鐘無艷
都唔知會唔會係虐貓 屌
睇到好心痛。。。
幫推

物理斷腳唔驚

屌個仆街主人當貓係玩具有傷就tum
樓主可以post上fb 個啲group搵人幫下手
幫推夾錢 樓主放telegram出黎講要幾多

物理斷腳唔驚

有冇得醫架?
細細個個時都養過狗
陪住我大 陪住我訓
屋企人離左婚 佢同阿嬤就係我唯一親人
唔明點解d人連親人都可以扔
幫推夾錢 樓主放telegram出黎講要幾多

第3頁有呀
https://t.me/Lihkghelpcat

睇完有單就會post上嚟 都唔知有冇得救
如果好似上面巴打咁講要皮幾2皮我都唔知點俾。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞