突發!有圖 技能發動 樓下有隻貓被人遺棄

1001 回覆
1161 Like 4 Dislike
話時話樓主改名小心啲改, 我隻貓就係改左個on99嘅名所以越大越On9

佢叫 on9 ?

佢個名有個“仔”字, 自從發現佢成日柒下柒下我就叫佢“On9仔” 佢應該係認個“仔”字, 所以我叫佢on9仔佢都會應 然後就越叫越on9
[img]https://na.cx/i/7wCyEe5.jpg[img]
同我主人有幾分相似 加油支持你

你隻主人俾你個閃光燈閃盲喇

笑死

佢係訓緊覺我影佢

訓到咁既衰樣

你未瞓醒俾人用閃光燈影都係咁衰架咋
話時話樓主改名小心啲改, 我隻貓就係改左個on99嘅名所以越大越On9

物似主人形

你做乜除褲啫
Off topic

有咩貓砂好用,我想 com 用環保啲,豆腐砂好唔好?同紙有咩分別?

咕咕咕係舒服同放鬆, 係正常嘅

樓主對佢好 佢係知
唔係都唔會咁短時間就已經咁

開心先會咕咕咕

我早幾日領養左一對,有一隻超驚人,有一隻係唔係都咕咕咕

貓唔舒服都會煲水

正解 ,留意佢係咪不停咁咕,有機會呼吸道感染

我又唔多覺
放佢落被仔或者摸摸佢就會咕咕

我又唔多覺

我隻貓一見到我,就會按耐不住咁咕咕咕
[img]https://na.cx/i/7wCyEe5.jpg[img]
同我主人有幾分相似 加油支持你

你隻主人俾你個閃光燈閃盲喇

笑死

佢係訓緊覺我影佢

訓到咁既衰樣

你未瞓醒俾人用閃光燈影都係咁衰架咋

我主人就算未訓醒都係咁靚女靚仔

物似主人形

你做乜除褲啫

J你隻on9主人
其實隻貓依家有冇生命危險啊
同埋做手術嘅話佢係做啲咩?駁返神經定係點?

我又唔多覺

我隻貓一見到我,就會按耐不住咁咕咕咕

我嗰隻要摸到佢舒服先會,勁奄尖

獸醫話冇
佢話做手術係想整返佢之前受傷嗰度等佢唔好痛 但如果佢冇事其實唔洗做
因為神經佢認為已經壞死左 因為斷左太耐
btw點解我抱佢佢會輕輕力咬我手臂

獸醫話冇
佢話做手術係想整返佢之前受傷嗰度等佢唔好痛 但如果佢冇事其實唔洗做

咁就目標清晰,帶呀貓女去做針灸希望可以有新進展

佢鐘意你?XD

同你玩

獸醫話冇

咁好似針灸好啲

我嗰隻會無啦啦出爪擒拿我隻腳再大力咬
痴撚線
掹開會跑返嚟擒多次,無限loop

愛的表現

我公司有3D printer, CNC咁, 不過今日收爐到初十先開工, 如果有人畫3D圖, ProE solidwork之類, 我可免費同你地整出黎

多謝巴打

Pish

多謝樓主救翻🐱🐱

佢鍾意你想同你玩但又唔係好識表達 貓狗細隻個時會同啲兄弟姐妹互lam互咬互追, 如果咬得太大力就會比父母或者其他sibling打 咁佢地就會慢慢學識控制力度

如果佢咬大力左, 你可以大聲啲叫“唉呀” 佢會知你痛
Off topic

有咩貓砂好用,我想 com 用環保啲,豆腐砂好唔好?同紙有咩分別?

我用豆腐砂, N1 好用又平

佢鐘意你?XD

XD你老母

好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞