長期病患者揮手區

215 回覆
20 Like 3 Dislike
膀胱活躍症定唔知咩病8年, 二十頭得病到依家二十尾, 睇過無數中西醫依然唔知點先會好, 影響工作生活社交, 每一日都唔知為咩生存...應該都一世唔會好, 有沒人明, 人生最重要既十年咁就沒咗, 好想死, 不過放心大概我都唔會有膽自殺
hello近排身體點
辛苦晒巴打
個病會成日去廁所?
而家淨係食緊pentasa, 同飲中藥,每日去廁所兩至三次左右,12月再複診到時應該要食類固醇
食pentasa應該係初期wo,或者你後生
唔怕既,未駛切腸唔駛驚
我30喇,因為淨係確診左幾個月
喺, 近年叫好啲, 但係都仲係好差..唉
有冇排隊換腎
無菌慢性胃竇炎點斷尾
辛苦晒
今日見喉嚨紅晒又痛,請左日病假諗住睇下醫生
點知醫院突然打黎話我上次抽血結果白血球爆升,要加雙倍藥再一星期抽一次血,直到下次見醫生

死啦好鬼驚又黎料
思覺失調
阿媽今年得40歲 啱啱醫生話每日要係屋企洗肚
仲有無機會捱到換腎 我好錫佢好驚佢有事
實有嘅
香港試過有個case 60幾都排到屍腎
成功換到腎

依家換腎計dna
你嘅dna同捐贈者dna match
6對全中 就排第一位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞