一年一度*非牟利DSE模擬試*又番黎啦

280 回覆
192 Like 92 Dislike
屌你啦垃圾紙人,之前自修補你。屌你老母成日唔回覆,d教學影片又咁耐。完全中噻伏,真心各位巴打唔好中伏!好彩最後遇到一個恩師先幫到我升分。
利申:打手死全家,真人真事!
Really?
kris lau

英文科 最高 5** 率

唔知夠唔夠呢?
屌你啦垃圾紙人,之前自修補你。屌你老母成日唔回覆,d教學影片又咁耐。完全中噻伏,真心各位巴打唔好中伏!好彩最後遇到一個恩師先幫到我升分。
遇到邊個恩師

IG一個小組私補老師。自己係ig打dseeng 應該會見到好多好評,唔開名了,費時話打手。
Really?

有噻圖,等多小小人留意就po。好垃圾!收800幾蚊一期,每堂都多水份。十問九唔答,我屌你老母啦死垃圾!
打手死全家啊
遇到邊個恩師
kris lau

唔知夠唔夠呢?

唔係啦 呢個都係垃圾黎。根本本身學生勁。我自己第一年考lv4(都有補) 今年lv5真心靠個老師同埋自己努力。
你垃圾咪覺得人垃圾囉

自己上youtube 睇下d學生點講
個個都肯出樣拍片
仲有得假?
你肯唔肯拍片講下野呀

不過
反正你點講都好
佢就係
求問係IG名定TAG搵
想睇圖
遇到邊個恩師

IG一個小組私補老師。自己係ig打dseeng 應該會見到好多好評,唔開名了,費時話打手。
求問係IG名定TAG搵

Ig到搵啦 有個教三科老師 總之你會見到好多人補 小組形式個個就係 唔開名 費時比人話打手
係咪教英文通識化學個個
遇到邊個恩師

求問係IG名定TAG搵

Ig到搵啦 有個教三科老師 總之你會見到好多人補 小組形式個個就係 唔開名 費時比人話打手
係咪教英文通識化學個個

係 自己問人地啦
紙人真心希望你可以比心機教 我知道你係有能力 但係希望你可以學下其他老師以學生為重 你咁樣對自修生 人地感受會係點 自己清楚。
有圖未
定係鳩吹
今年另外一個師弟自修都中伏啦 屌依家都11月啦 仲係re01第二堂 又話個投影機壞有盛 遲遲未有得上堂 可以再多圖 等多人小小先
多謝絲打,本身諗住補樓主,見佢好似都幾有心,好彩無補到
呢張圖表達到d咩
連登實有其他學生補呢個垃圾啦 其他人如果不滿不如出句聲啦 少人中伏啊 圖方面明晚如果多人響應就一定放 屌真係要提醒各位!補邊個都得就係唔好補條唔負責既垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞