求一對舒服gaming headset

120 回覆
1 Like 0 Dislike

最好買之前再問下客服仲有無

年三十個日覆左我仲有

我個個今日到左

重有得換但張單要1月27號前買先有
放Hyperx Cloud core
琴日1/31 喺2000fun買 只試帶一次
兩年保養 330 有冇巴打接收
留telegram
放Hyperx Cloud core
琴日1/31 喺2000fun買 只試帶一次
兩年保養 330 有冇巴打接收
留telegram

tg : hannnnnnl
有無巴打用緊razer mano’ war無線耳機 覺得點?

同隻g533兩隻揀緊未決定到
想問吓各位巴打g533其實用唔用到落ps4度?
佢官網話只係支援PC
G633/933 其實推唔推薦
因為都幾想入手headset
長年都用垃圾iPhone 耳筒
G533同633差d燈?
g533係咪真係好得???
有冇斷線問題?? 一般用到幾多個鐘??

我聽人講, 有燈版開燈好食電, g533睇落真係唔錯!
想問吓各位巴打g533其實用唔用到落ps4度?
佢官網話只係支援PC

正路應該都有聲, 但7.1好似鎖左, 要用sony自家耳機先得
G533之前送KEYBOARD? 送邊款??
當時都係$1200包埋KEYBOARD???
與其喺度求點解唔落場試到岩先買 耳機size個個唔同 個個fd都話steelseries正點知我唔岩戴
早排買左SteelSeries Arctis 3
有mic 無usb
考慮過買5但諗落個燈自己都望唔到
之前無用過其他headset比較唔到
對我黎講大左少少但我覺得咁樣都幾好
個棉唔算厚 機身物料感覺幾靚
戴得都算舒服不過我唔係成日用 長時間用就唔清楚
我見佢又支援PS4可以用電腦兩用
唯一我唔太鍾意係條線幾長
A50
早排買左SteelSeries Arctis 3
有mic 無usb
考慮過買5但諗落個燈自己都望唔到
之前無用過其他headset比較唔到
對我黎講大左少少但我覺得咁樣都幾好
個棉唔算厚 機身物料感覺幾靚
戴得都算舒服不過我唔係成日用 長時間用就唔清楚
我見佢又支援PS4可以用電腦兩用
唯一我唔太鍾意係條線幾長

早排買左arctis 7 真係好舒服

每日帶10-12個鐘
g533係咪真係好得???
有冇斷線問題?? 一般用到幾多個鐘??

我聽人講, 有燈版開燈好食電, g533睇落真係唔錯!

g933 著燈應該得7-8hr
我較最暗 多數都可以10hr
有無人知邊到多gaming headset 試聽

想試Logitech G533
想型就G633orG933
G633好舒服,不過佢原裝條usb線好易鬆

G633 支MIC係咪冇海棉擋唔到風聲? 夏天好唔方便
音質點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞