求一對舒服gaming headset

120 回覆
1 Like 0 Dislike
我覺得933好重,唔係咁舒服
我覺得933好重,唔係咁舒服

比g533重幾百克
可能我頭型同d 鬼佬一樣古怪啦
試過g933,g533個頭輕輕向後就會跌

要舒服可以試下西伯利亞200,A5,A7

同埋揾d輕d既試下

申利:用緊gameone,hd598

夏天可能會焗少少
利申g533用家

佢d特約有寫專門店係2000fun都有, 應該同係其他舖頭買無分別架可 ?

我都係2000fun買 無分別的

2000fun應該冇得試戴 ?

佢d特約有寫專門店係2000fun都有, 應該同係其他舖頭買無分別架可 ?

有d分店有

有d分店有

元朗個間無, 琴日已買
去灣仔電腦城2樓間羅技專門店應該有得試
HD800s
T1G2
之前Black Friday Amazon買左G933 先99.99USD
覺得幾好用 不過無線玩兩三日就無電
推 想買g533 求評價

啱啱買左隻 好撚爽
7.1真係爽既 打機好似有粒子彈喺耳邊擦過咁

我都買左 但feel唔到7.1
巴打你用咩game試7.1?

我玩battlefield炸 不過就算睇戲既時候同2.1都有明顯分別
前排買左隻siberia800,中撚哂伏

siberia800開心使用中
之前Black Friday Amazon買左G933 先99.99USD
覺得幾好用 不過無線玩兩三日就無電

咁平 半價黎架喎
用緊 HD 598

巴打覺得598打機表現如何
有興趣入

扯爆旗
請問g430好唔好用?
g933睇落好似好重同埋條頸 向後挨會跌
g933睇落好似好重同埋條頸 向後挨會跌

G533 少幾個制同燈 所以輕d
唔要Wireless?
Razed man o war. 好舒服
g4me 好似唔錯
岩岩買左G533
我本身頭大加戴眼鏡都竟然仲有空位剩而且戴得舒服
不過個頂重左少少
同問

同埋有冇用過game one / game zero 嘅巴打? 依排想出返新耳機但仲掙扎緊依兩隻邊隻好

好正
長戴完全冇問題
但係個聲幾特別,唔知點形容

siberia800開心使用中

幾好用
岩岩買左G533
不過個頂重左少少

無介紹錯呢
岩岩買左G533
不過個頂重左少少

快D SD收據去依到換多個KB, 佢今日覆左我仲有位
http://logitechclub.com/G533G900promotion/index.php
有隻新出既EKHO H80幾靚
唔知好唔好用
SteelSeries Arctis
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞