求一對舒服gaming headset

120 回覆
1 Like 0 Dislike
SteelSeries Arctis

3 5 7?
唸住買7 有冇巴打買左 分享下
想買隻ps4用 1000內 諗緊hyperx cloud2 定 steelseries arctis好
想買隻ps4用 1000內 諗緊hyperx cloud2 定 steelseries arctis好

同問
用緊g533 又舒服又輕
重有keyboard送
同問

同埋有冇用過game one / game zero 嘅巴打? 依排想出返新耳機但仲掙扎緊依兩隻邊隻好

好正
長戴完全冇問題
但係個聲幾特別,唔知點形容

One 無咁熱,音場開揚D,輕D
Zero 隔音好d,重少少,定位準d
屋企無人嘈既one

長戴無問題
用過好多對,最後都係gameone/373d無敵

要無線買SS A7
Budget 1000$樓下 最好usb插頭,有mic
之前個對長戴會搞到耳仔痛
所以想搵對又舒服又岩打機用既

有隻全新g933英國貨,有興趣話我知,$1000
同問

同埋有冇用過game one / game zero 嘅巴打? 依排想出返新耳機但仲掙扎緊依兩隻邊隻好

好正
長戴完全冇問題

屋企無人嘈既one

長戴無問題

要無線買SS A7

SS A7係咪即係steelseries arctis 7?
長帶係咪都冇問題 之前戴過Siberia v2
覺得有d夾頭 長戴好暈
試戴至知
game one 二千幾?

同埋amazon買可以平幾多?

去hkprice睇下啦,之前係友誠買12xx
amazon平唔到好多

好正
長戴完全冇問題

屋企無人嘈既one

長戴無問題

要無線買SS A7

SS A7係咪即係steelseries arctis 7?
覺得有d夾頭 長戴好暈

爸打個頭好大
啱啱買左隻新出左三個月左右既7.1 headset
叫ozone EKHO H80 八舊水 戴落唔錯 個headset都幾靚識變色
啲聲就唔知未試清楚

好正
長戴完全冇問題

屋企無人嘈既one

長戴無問題

要無線買SS A7

覺得有d夾頭 長戴好暈

爸打個頭好大

都幾大下 之前Siberia v2夾到頭暈之後就用入耳式
G533好好用
G533好好用

ps4 用得唔得?出唔出到7.1?
用緊HyperX Cloud2 只用Stereo
長戴都好舒服 (大頭仔)
有無知G533個keyboard重有無得換
G533好好用

ps4 用得唔得?出唔出到7.1?

Ps4用得 但7.1就唔清楚

最好買之前再問下客服仲有無

年三十個日覆左我仲有

年三十個日覆左我仲有

我個個今日到左

年三十個日覆左我仲有

我個個今日到左

可能仲算係半放緊假, 仲未收到S.F既SMS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞