【 10月新番】魔法禁書目錄Ⅲ

1001 回覆
32 Like 11 Dislike
好有魔法戰爭feel,係咪致敬黎?
同樣過氣冇本錢,FMP正常好多,最多係畫崩
同樣係Cut頭Cut尾,Overlord都未差到睇唔明,問小說黨都答唔到
刀劍年番 邊有得比
接受畫崩 但唔接受9用3d
背景3d 玻璃杯又3d 連錢都3d 刷新我對動畫用3d既認知
咁撚慳皮 整到成套變3d動畫阿笨
留力電磁炮
大家定D嚟
其實唔睇小說係咪沒可能睇得明今季,我連d 人物勢力都未搞清楚,D人已經瓜左
好兒戲...
五千人咁輕易入侵到學園都市
但係連無人直升機都搞唔掂
d情節同打鬥全部都唔合理
你唔睇小說就明先有問題
隔咗咁耐冇睇小說 我都唔撚明動畫做緊啲乜
今集搞乜
得罪講句 動畫黨你唔打算睇小說既話 棄撚咗佢啦
除非你鐘意啲故事冇上文下理 東一忽西一忽
日本網民對呢套嘢有乜評價?
btw一方搭完車俾錢個下笑左
幾時芙蘭/達?
暗部大戰其實其他等於唔重要
有no.1 vs no.2 我就收貨
你期待埋今個星期就會同我一樣屌晒鬼架啦
神父魔禁要求好低
我去到今日都係抱住一種 識郁就收貨
上兩季本身都唔係咩高質野
今季我講真只係廚下角色
有好睇既打鬥我當bonus
劇情方面我有睇過小説 所以自然理解接到落去
就係上兩季都唔係咩好野
但今季可以做到更衰
其實member目的係乜,完全唔明
上季仲接受到。今季擺明無錢做。
去睇小說。魔禁3集做一本你唔會知做乜。
member4條友 3個on9 一個係為追海原
簡單D
School:老二想同亞雷斯塔對話,殺一方令自己成為第一後補(搞屎掍A
Member:類似防衛學員都市,所以同school打(路人
Block:不爽亞雷斯塔,搞破壞(搞屎掍B
ITEM:社畜B組(接命令,開工
Group:社畜A組(接命令,開工
已經唔知講緊乜撚野,唔做好過做
幾年前睇小說個陣每個暗部既角色都有develop過
例如Block同結標打個高大女人係近身搏擊既專家
另外個校服妹既能力係鑑定人心 本來小說有一場係偽海原比佢鑑定 動畫又skip左
偽海原同個魔法師個場又skip左
屌你老母
趕頭趕命都唔知做乜撚
如果一方vs排球都係咁樣 真係冇心機再睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞